Harz


Het is alweer bijna vier maanden geleden, maar vanavond waren de foto’s eindelijk ontwikkeld. Ik leg even uit. Linksboven: De motor van de aanvoerder wilde niet starten op het moment dat we vertrokken. Dat u niet denkt dat die rode auto problemen had. Rechtsboven: Motoren mogen overal parkeren, Alfa’s niet. Linksmidden: drie van de vier motormuizen, en links ikke. Rechtsmidden: zie logje over fotogeniek, van pas geleden. Linksonder: stromende regen, ik zit droog in de rode auto en heb het naar mijn zin. Rechtsonder: Mijn zwager, de vierde motormuis.

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

11 gedachten over “Harz”

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s