Nog geen babynieuws.

Nog steeds geen babynieuws hier hoor. Mevrouw Mack is al om negen uur naar bed gegaan en ik hoor nog niks. Maar het zou natuurlijk kunnen dat als ik straks naar bed ga, dat er daar dan ook een baby ligt te slapen. Ze is nu eenmaal niet zo sensatiebelust. Aan de andere kant, dan had ze vast wel even een smsje naar zolder gestuurd.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

14 gedachten over “Nog geen babynieuws.”

 1. Daar zat ik vanavond nog over na te denken, zou er al Babynieuws zijn in Huize Mack? Ik hoop dat de tweede zich een beetje beter gedraagt dan de eerste tijdens de bevalling: dat meconium gewoon in de luier dumpen in plaats van in het zwemwater (ja ik zal het nooit vergeten, want ik vertelde jullie verhaal 3 dagen later nog tijdens mijn 2e bevalling aan de vroedvrouw ;)) (die helemaal niet geinteresseerd was, het kreng ;)) Heel veel sterkte deze laatste dagen Mevrouw Mack!

  Like

 2. @Mevrouw Mack: Ben je al vast aan het oefenen? Om 9.00 uur naar bed en om 1.29 uur weer wakker (achter de PC). Ben je daarna nog een keer om 6.00 uur opgestaan? … Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met wat discipline voor Pien.

  Like

 3. @Mell: Ik mocht mn maag weer leeg spugen om half 1.. vandaar. Ik zat even bij te komen.
  Maar het is nog té rustig om vandaag geboren te worden. Nu heb ik ook niet echt de reputatie dat het kind er in een paar uur uitplopt… Ik gok (en zou blij zijn) op 48 uur. Laat het eerst maar eens beginnen!

  Like

 4. Vanavond of vannacht en anders morgen nieuwe kansen!!!!!! Misschien moet mevrouw Mack even ontspannen en zich kalm houden, wellicht is ze te nerveus en durft Pien daardoor niet op de wereld te komen…;-)

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.