Droomvrouw

Mijn eigen droomvrouw roept regelmatig: “Je vriendin is op tv”. Meestal bedoelt ze dan Brooke Shields of Ilse de Lange ofzo. Of deze uit E.R. Ook onweerstaanbaar.
Ik blijf dan meestal even de scène afkijken, gewoon omdat ik grote pupillen bij mezelf zo mooi vind. Sommige vrouwen hebben alles mee, en sommigen hebben alles mee en hebben dan nog een beroep dat ze nog twee keer zo aantrekkelijk maakt. Kijk hier eens even naar deze heldin, die strijdt tegen een man die ik ten zeerste bewonder, aan het eind gade geslagen door nog iemand waar ik enorm fan van ben. Oeh, wat een geil filmpje!

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

21 gedachten over “Droomvrouw”

 1. Oh ja, geweldig! Ik vond het mooiste nog toen zij ging proberen te bewijzen dat zij in een Ford Transit sneller de Nürburgring kon doen dan Jeremy in een Jaguar S-klasse diesel. Het lukte maar nét niet…

  Like

 2. Dat zijn nu vrouwen, Mack. Die hoeven niet zo nodig al hun vaardigheden in de etalage uit te stallen. Maar terg ze, en ze maken gehakt van je. Geen punt.

  Like

 3. De man in dit filmpje kent vermoedelijk zijn plaats. Daarom hoeft ze bij deze dus ook niet plankgas te gaan. En moet je zien wat een hilariteit ’t nu al geeft.

  Like

 4. @ Mack
  Dat zegt mij niets. Ik sta als katholiek ingeschreven maar ik erken de paus niet. Kom zeg. Zolang ik twee x-chromosomen heb vertikt die het immers ook om mij te erkennen.

  Like

 5. @ Mack
  Ik vroeg me al af. Wanneer wordt nou die eeuwige Foekje Dillema er weer eens aan de haren bijgesleept? Maar gelukkig. Alles is nog bij het oude.
  Ik denk dat ik maar eens een tegenpaus ga ronselen. Een tegenpaus met tieten.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: