Dyslexie-gevoelig stukje

“Ondanks de wereldwijde vertraging heeft de Nederlandse economie nog een behoorlijke vaart”, stelt de OESO in de woensdag verschenen Economic Outlook. Dat is vooral te danken aan de producenten, die hun orderboeken zien vollopen en die de toekomst nog altijd met vertrouwen tegemoet zien.

Uit: dft.nl 4-juni-08

Las u nu ook onderbroeken?

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

22 gedachten over “Dyslexie-gevoelig stukje”

 1. *zet zonnebril af*
  Damn zeg, je hebt gelijk. Ik zie nu ook ineens van alles. Zou Mack dat weten, dat wij nu ineens die tanga bikini’s op zijn log zien?

  Like

 2. Er lopen hier ineens allemaal bunnies met roze staartjes over het scherm, en ze zijn nog topless ook, wat jammer dat Mack aan het werk is.

  Like

 3. Toevallig heb ik net bij de Hunkemöller orderboeken gekocht. Heel kinderachtige, met een Japans bloemmotiefje. Er was een mevrouw vóór mij, die orderboeken kwam ophalen en die zei: “Ik had een bestelling voor Welling.” De winkeljuffrouw vond dat erg grappig maar volgens mij zegt die mevrouw Welling dat altijd.
  Ik zie hier op de site trouwens alleen longjohns vollopen, momenteel.

  Like

 4. Vandaag is niet alleen het logje maar ook het commentaar geniaal.
  (elke weblogger krijgt wat hij verdient? oud Japans spreekwoord)

  Like

 5. yep, duidelijk vollopende onderbroeken, maar aangezien ze de toekomst vol vertrouwen tegenmoet zien zal het wel geen shit zijn..;o)

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.