Aanstekelijk.

Dit vind ik nu een aanstekelijk nummer in meerdere opzichten. Ik krijg zin in zingen, whuskey, op een trom hengsten en vooral meedeinen. En als ik genoeg whuskey op zou ik het zelfs in een café willen zingen.

 

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

9 gedachten over “Aanstekelijk.”

  1. Mack Gibbon’s? Oh nee, dat is Schots hè. Wel Mack. En ook monkey. Maar jij gaat dus voor het betere Ierse lallen.

  2. @Frankie: Inderdaad. Iers lallen is geweldig. I spent all mi money on whiskey and beer…(1 keer in Ierland op vakantie geweest, voorgoed verk(n)ocht)

  3. @ Mack
    Stamp jij dan ook vier keer op de grond terwijl je s.o.t.f. roept? (Tussen “no, nay, never” en “no nay never no more”). Als je niet weet waar s.o.t.f. voor staat, dus niet. Het is echt ranzig. Echt Iers.

  4. Ik denk snel aanklikken want dan krijgen we nu Metallica of Thin Lizzy met Whiskey In The Jar te horen, maar nee hoor. [leuke vader modus ON] Omdat we een kind hebben moeten we zelf ook maar infantiel gedrag ten beste geven.[leuke vader modus OFF]

  5. @Bjorn: Ik hoorde gisteren iets over een kalkoen bij het songfestival. Was dat Ierland? Het trotse Ierland van Johnny Logan en al die andere winnaars? Waar moet het heen met Europa?

  6. Verfrissend om Peter Sellers met een Iers accent te horen.. dat is weer eens wat anders dan ‘there sis a beum in my reum’

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s