Aanstekelijk.

Dit vind ik nu een aanstekelijk nummer in meerdere opzichten. Ik krijg zin in zingen, whuskey, op een trom hengsten en vooral meedeinen. En als ik genoeg whuskey op zou ik het zelfs in een café willen zingen.

 

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

9 gedachten over “Aanstekelijk.”

 1. Mack Gibbon’s? Oh nee, dat is Schots hè. Wel Mack. En ook monkey. Maar jij gaat dus voor het betere Ierse lallen.

  Like

 2. @Frankie: Inderdaad. Iers lallen is geweldig. I spent all mi money on whiskey and beer…(1 keer in Ierland op vakantie geweest, voorgoed verk(n)ocht)

  Like

 3. @ Mack
  Stamp jij dan ook vier keer op de grond terwijl je s.o.t.f. roept? (Tussen “no, nay, never” en “no nay never no more”). Als je niet weet waar s.o.t.f. voor staat, dus niet. Het is echt ranzig. Echt Iers.

  Like

 4. Ik denk snel aanklikken want dan krijgen we nu Metallica of Thin Lizzy met Whiskey In The Jar te horen, maar nee hoor. [leuke vader modus ON] Omdat we een kind hebben moeten we zelf ook maar infantiel gedrag ten beste geven.[leuke vader modus OFF]

  Like

 5. @Bjorn: Ik hoorde gisteren iets over een kalkoen bij het songfestival. Was dat Ierland? Het trotse Ierland van Johnny Logan en al die andere winnaars? Waar moet het heen met Europa?

  Like

 6. Verfrissend om Peter Sellers met een Iers accent te horen.. dat is weer eens wat anders dan ‘there sis a beum in my reum’

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: