Aanstekelijk.

Dit vind ik nu een aanstekelijk nummer in meerdere opzichten. Ik krijg zin in zingen, whuskey, op een trom hengsten en vooral meedeinen. En als ik genoeg whuskey op zou ik het zelfs in een café willen zingen.

 

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

9 gedachten over “Aanstekelijk.”

  1. Mack Gibbon’s? Oh nee, dat is Schots hè. Wel Mack. En ook monkey. Maar jij gaat dus voor het betere Ierse lallen.

  2. @Frankie: Inderdaad. Iers lallen is geweldig. I spent all mi money on whiskey and beer…(1 keer in Ierland op vakantie geweest, voorgoed verk(n)ocht)

  3. @ Mack
    Stamp jij dan ook vier keer op de grond terwijl je s.o.t.f. roept? (Tussen “no, nay, never” en “no nay never no more”). Als je niet weet waar s.o.t.f. voor staat, dus niet. Het is echt ranzig. Echt Iers.

  4. Ik denk snel aanklikken want dan krijgen we nu Metallica of Thin Lizzy met Whiskey In The Jar te horen, maar nee hoor. [leuke vader modus ON] Omdat we een kind hebben moeten we zelf ook maar infantiel gedrag ten beste geven.[leuke vader modus OFF]

  5. @Bjorn: Ik hoorde gisteren iets over een kalkoen bij het songfestival. Was dat Ierland? Het trotse Ierland van Johnny Logan en al die andere winnaars? Waar moet het heen met Europa?

  6. Verfrissend om Peter Sellers met een Iers accent te horen.. dat is weer eens wat anders dan ‘there sis a beum in my reum’

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s