Rowwen Hèze

En voor de zoveelste keer begaven wij ons vanavond richting Hengelo, om daar in het Rabotheater deze keer een optreden van Rowwen Hèze bij te wonen.

Samen met wat gastmuzikanten, één hele mooie en één hele, hele mooie achtergrondzangeres stonden er in totaal 12 muzikanten op het podium die allemaal tegelijk harmonieus speelden. Ik vind dat knap want ik kan niet ééns zingen en tegelijkertijd in de maat mee klappen.
Voor een paar tientjes zit je vlakbij de artiesten, lekker lui op een stoel, is het geluid prima en lachen de achtergrondzangeressen je toe. Ik snap niet waarom ik van de zomer 96 euro heb uitgegeven voor een concert van The Police, waar je uren moest staan, eerst nog naar een voorprogramma kon gaan kijken waar je niet om hebt gevraagd, waar de Arena zo galmde dat je soms geen idee had welk nummer er gespeeld werd, en waar je zo ver van het podium afstond dat je hooguit op het grote scherm af en toe wat mee kreeg van wie er nu op het podium stonden. Maar goed. Na afloop kon je wel zeggen: "Ik was bij the Police". En dat doet het op je Concert Vitae natuurlijk stukken beter dan Rowwen Hèze.

Maar heeft u me afgelopen zomer over the Police zien loggen? Neen. Zelfs dat krijg je niet voor 96 euro.

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

6 gedachten over “Rowwen Hèze”

  1. Jaaaa, kleine concerten zijn vaak VEEL leuker. Een paar van die poppetjes in de verte, of rijen achterhoofden (voor mijn lengte: ruggen) en gedrang. Kleine concertjes, zelfs in een kroeg, zijn vaak een grotere happening.

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.