Welkom Mack

Welkom Mack! De directeur is er deze week niet, je vaste plaats is nog niet klaar, we hebben nog geen inlognaam voor je, en niemand weet of snapt hier iets. Degene die je heeft aangenomen werkt hier inmiddels niet meer en de aandeelhouder vertrouwt niets en niemand dus doe niets zonder zijn toestemming en vraag vooral nooit waarom.

Dit was de gekorte en gekuiste versie van de eerste twee dagen van mijn nieuwe werk waar alleen de personeelsmanager nog moeite doet de zaken enigszins positief voor te stellen. De gereformeerde interimmanager is een van de minst sympathieke mensen die ik ooit heb meegemaakt (en tevens ook de best gelijkende imitatie van een varken) en ziet mij duidelijk als een bedreiging.
Gezellige binnenkomer! Werk aan de winkel voor een boekhoudcommando.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

23 gedachten over “Welkom Mack”

  1. Idee om zijn divident niet uit te betalen zonder zijn nadrukkelijke toestemming? En voor de rest moet een boekhoudcommando toch ook wel wat boekhoudkundige opvoedkundige tikken kunnen verzinnen.

    Like

  2. Het is toch, hoop ik, niet zo dat degene die jou aangenomen heeft, is vertrokken of misschien wel moest vertrekken omdat hij jou aangenomen heeft?

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.