Gas

Vanavond moesten wij een klein stukje Duitsland in en aangezien ik net een andere auto heb dacht ik dat het wel leuk zou zijn om even flink op het gas te gaan staan. Bij 210 hield ik het voor gezien omdat een rechtsrijdende Nederlander dreigde naar links te komen. Mevrouw Mack dacht alleen maar aan wat er van Hans (zat er niet bij, voordat u boze brieven gaat schrijven) zou worden als allebei z'n ouders verongelukten. Op de terugweg reed zij en was ze dat glad vergeten. Bij 200 smeekte ik haar wat zachter te gaan omdat ik vreesde te verongelukken. Er naast zitten is toch wat anders dan zelf rijden. Maar verder wel handig hoor, zo'n snelle auto.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

18 gedachten over “Gas”

 1. Laat naar bed was het, en nu we op zijn gestaan komt ons het mooie bericht dat Mack vanmorgen om half 10 weer oom is geworden, en ja, ik dus tante. We gaan zo even een kijkje nemen bij Rosalie, een paar uurtjes oud.

 2. @Yukiko: Het is toch niet dat je alle logs hier serieus neemt? Die 200km/h van Mack zal wel kloppen, ze hadden toen voor de wind. Op de terugweg bleef de teller waarschijnlijk steken bij 65. 🙂

 3. @ Xiwel…dat heb ik dus ook.
  Twijfel steeds meer aan de waarheid in mack’s log. Voorbeelden: zou het echt zo zijn dat niemand op het (oude) kantoor meegeniet van zijn logjes? is Mack echt een commando? Is die stoere rode bak echt van hem?
  Twijfel, twijfel, twijfel…

 4. @Anna-Maria: Ik heb vrijdag aan een collega verteld dat ik een web-log had zonder het adres te noemen. Hij heeft gegoogled op Hans+Fiat+boekhouden en hij had het in no-time gevonden.
  Maar dat is bij mijn weten de enige. Ik werk hier nog drie dagen dus ik denk dat het aan meerdere mensen ga vertellen.
  Of ik echt commando ben? Jazeker, ik geloof zelf van wel.
  Of die stoere rode bak echt van mij is? Ja echt! God is mijn getuige.

 5. Got news for you. Je hebt dermate snel gereden, dat zelfs je reacties de mensheid nu een uur vooruit zijn. Kijk maar naar je laatste reactie bij mij. Curieus, vind ik het. 🙂

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s