Een beetje trots

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

40 gedachten over “Een beetje trots”

 1. Haar gezichtje heeft al direct veel ‘personality’ vind ik. Komt misschien ook wel door de donkere wimpers en wenkbrauwen. En ze ligt erbij alsof dit al de zoveelste keer is dat ze dit doet: in een bedje slapen. En dan gewoon op de foto. Relaxte baby. Mooi produkt.

 2. Wat een wonder altijd weer hรจ? Dat zo’n prachtig babytje nog maar kort ervoor in de buik zat…. Wat ligt ze trouwens grappig op haar beide handjes te slapen.
  Alles goed met mevrouw Mack ? (De grote mevrouw)

 3. Gefeliciteerd!! Wat een prachtige baby!! Wat een gelukzalig gezichtje!! ik ben ontzettend blij voor jullie!! Hoe vindt Hans het Zusje? Is hij al gewend aan het idee dat ze Straks Mee Naar Huis gaat? (Of kan hij niet wachten?)

 4. Wauw een naamgenote kan alleen maar een supermens worden hihihihi Van harte gefeliciteerd! En ik wens jullie veel liefde,geluk,gezondheid en Rowwen Heze.

 5. Ze moest eens weten wie haar nu allemaal bewonderen ๐Ÿ™‚ Ga je het later vertellen dat je haar voorgesteld hebt op je web-log? Misschien kunt je er een foto van maken, van het beeldscherm.
  Een prachtige meid hoor!
  ๐Ÿ™‚

 6. O, dus daar was je!!!!!
  Wat een schat van een kindje. Goed gedaan jullie. geniet van dit magische moment samen…en de BHC in je zal wel genieten van dit mooie even getal!

 7. @Allemaal: Mooi he?
  @Kidtwist: vloek mij op die leeftijd ook niet uit! (vlakte)
  @Mell: Het gaat gelukkig goed met haar, voor iemand die net een keizersnee heeft gehad.
  @Jolie: Hans vindt het geweldig allemaal maar na een half minuutje kijken wil hij toch ook wel weer even met een auto spelen.
  @Marina: Drie-en-een-half jaar geleden heb ik je met foto’s van Hans niet kunnen overhalen (eigenlijk Menno niet), want toen was je ook al zo enthousiast dat je zelf ook nog een babietje wilde. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. ๐Ÿ˜‰
  @Hermanus: Dat is zooooo 2021.
  @Petronella: Niks bijzonders hoor. Met Hans ook zo gedaan. ๐Ÿ˜‰
  @Pauline: ik heb me daar niet in verdiept, maar als jij dat zegt, dan is dat gewoon zo hoor!

 8. oudste was wekenlang niet te genieten na de bevalling. Hij vond het echt moeilijk. Groetjes aan Mevrouw mack ook. Goed dat ze meisjes kan baren. mij nooit gelukt. wat is het geheim?

 9. Wat slaapt ze al ‘volwassen’ zo met beide armpjes onder haar hoofd (ja sorry hoor, dat viel me op). En vredig, zo in alle onschuld van de wereld. Mooie dochter hoor!

 10. Ik vind alleen wel dat je “een beetje trots” moet wijzigen in “met gepaste trots:”.
  Maar hele leuke foto`s en ze heeft Mevrouw Mack haar hoofd. Dan kun je duidelijk zien!

 11. Mag ik eens informeren of Tammar al een speciale kunst heeft vertoond? En zo ja welke? Ik heb steeds gedacht dat ze een artiest is en wil nu graag bevestiging van mijn vermoedens. (Als ze geen artiest is, of daar uit gemakzucht niet voor uit komt, dan heb ik daar natuurlijk alle begrip voor.)

 12. Nu kan ik je natuurlijk op je nummer gaan zetten over dat “beetje”, maar ik geloof dat wat dat betreft anderen de zaken al hebben waargenomen. Verder gewoon doorgaan met ademha…. trots zijn.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s