Mag ik u voorstellen?


Mijn nieuwe aanwinst, met HEUL HEUL VEUL peekaas en kleppen? Ik heb dan wel nog steeds geen Alfa-hoofd maar ik denk dat je gezicht zich na verloop van tijd van zelf gaat zetten. Als u mij over een poosje niet meer herkent kunt u toch zien dat ik het ben aan het nog immer dansende Elvis-figuurtje op de hoedenplank. Wat vindt u, een echte auto voor een boekhouder, niet?

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

34 gedachten over “Mag ik u voorstellen?”

  1. ff snel daten Mack,ik vond dat stukje totaan de rotonde en weer terug toch wel ERRUG kort………..we zitten hier vlakbij eeeehhhhhhhhhh………….

  2. Ik blijf stug volhouden dat er niets mis is met een station. Ik wil trouwens die Aston Martin waar James Bond in rijd in Casino Royale, maar dan moet ik waarschijnlijk mijn huis verkopen.

  3. Of ik rood nu zo’n geslaagde kleur voor een boekhouder vind? Je moet zó uitkijken dat de mensen de kleur van je auto en die van de cijfers niet door elkaar halen.

  4. Marloes, ik heb die reclame van “volg de Skodarijder” al nooit begrepen, maar nu weet ik zeker dat dat nergens op slaat. 😉
    Kijk nog eens goed!

  5. Wij rijden bij voorkeur in oude auto’s. Stoffig, met mosbegroeid en lelijk. Ik vind deze dan ook niet zo mooi, maar wel perfect voor een boekhouder.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s