Ziet u nou wel?

waterpokken 2
Kom ik soms niet geloofwaardig over ofzo?

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

30 gedachten over “Ziet u nou wel?”

 1. Hee, je bent bijna net zo knap als Hans! (BIJNA zeg ik!) Ik dacht: een man met zoveel gevoel voor humor is vast heel lelijk. Maar verder ben ik het wel met Xi eens…

  Like

 2. Doet me denken aan een TomJerry cartoon waarin Jerry mazelen voorwendt.
  Dat eindigde er in dat zowel Jerry als Tom ze uiteindelijk echt kregen.

  Like

 3. nou snap ik waarom je moest weten of je vroeger waterpokken had gehad, nou dat weet ik niet meer zeker een moeilijke jeugd wel

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: