David Gilmour

The voice and Guitar of Pink Floyd

Daar zat ik dus gisterenavond, in de Heineken Music Hall.
Hoe het was?

Genieten….. alleen maar genieten..

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

13 gedachten over “David Gilmour”

 1. Dat is mijn droom Marina, met m’n zoon naar een concert, net als ik altijd met m’n pa ging…. Komt allemaal goed. Ik ben hem al aan het leren dat hij bij het woord Elvis zijn middelvinger moet opsteken en bij het woord Mick 2 duimen.

  Like

 2. Ik heb met Marit al een Shine On You Crazy Diamond gezongen, toen dat wonderwel (want het duurt bijna een kwartier) een keer op de radio was.
  Ik ben best jaloers.

  Like

 3. Dit was zeker weten weer een uitermate briljant concert mevrouwtje Mack!! What’s next??? (Dat we samen gaan dan natuurlijk want ik ga in mei naar de zonen van Zappa!!!)

  Like

 4. het was fantastisch!!! echt toen het begon ik kon wel janken van geluk dat ik hierbij mocht zijn!!!
  echt fantastisch ben zelf ook maandag geweest t was zo gaaf!!!
  liefs minerva

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.