’s Nachts na tweeën…

…dan gaan de onderbroeken naar benejen! HAHAHAHAA.
Naar Carnaval leef ik het hele jaar toe. De optocht interesseert me niet, vasten doe ik ook niet maar dat ik 's avonds naar een Brabants feest ga, waarvoor ik alleen maar een kiel hoef aan te trekken, en dat het dan oogluikend wordt toegestaan dat ik in vrouwenkonten mag knijpen, vind ik TOPPIEJOPPIE.
Met een pilske in de hand loop ik vooraan in de polonaise en laat me lekker vollopen. Sjansen met de wijven, misschien is er wel eentje ergens voor te porren. Dat ik geen zuiderling ben en er eigenlijk geen zak te zoeken heb interesseert me niet.
Nee, ik zie jullie volgende week wel weer als mijn bolle drankogen weer helder staan.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

17 gedachten over “’s Nachts na tweeën…”

 1. Gek toch dat ik “toppiejoppie” alleen lees op Gelderse weblogs 8)
  En ‘feestbier’ Marina is dat iets met een alcoholvrije contradictie? ik ken het niet!

  Like

 2. quote:en dat het dan oogluikend wordt toegestaan dat ik in vrouwenkonten mag knijpen een knal voor je harses kun je krijgen als je dat in Limburg probeert. Weer zo’n foute Hollander die Karneval met ” alles mag” associeert. Foei toch mack

  Like

 3. Oh Trouwens, is die vormgeving nieuw of is er iets down, (letterlijk / figuurlijk ;)) met die zwarte balkjes? Het is lekker snel downloadbaar en strak gestyleerd, maar ik vond MackDonalds ook een lief eerbetoon aan De Echte Mack.

  Like

 4. @Jolie: Ik was toe aan een nieuw behangetje. Mack (de echte) is in zijn leven meer geëerd dan mij ooit zal gebeuren. 😉
  @Marloes: Ik weet dat het in Limburg anders is, maar er lezen hier Brabanders mee dus ik kan niet teveel uit de doeken doen. Ik heb ook jaren in Brabant gewoond en heb er een haat-liefde verhouding mee.
  Mijn reeds lang overleden ex-buurman zei altijd: Noem mij 1 interessante Brabander. Pauline en Albert zei ik dan, maar die kende hij niet. 😉

  Like

 5. Sinds wanneer zijn Albert en ik 1? 😛
  Ik woon al vanaf mijn derde in brabant maar voel me nog altijd geen brabander, ik verdring het waarschijnlijk…

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.