Verboden woorden

In het kader van mijn dictatoriale talent heb ik op de afdeling administratie waar ik heers, een verbod ingesteld op het gebruik van de volgende woorden en uitdrukkingen:

1. Kids
2. Toppiejoppie.
3. Bammetjes.
4. Ik doe gewoon mijn ding.
5. Doei Doei.
6. Hoi Hoi.
7. Flabbergasted.
8. Helemaal leuk!
9. Yeah right!
10. Chillen.

Per overtreding wordt een boete opgelegd van 5 euro, de opbrengst wordt gebruikt als dekking voor eventuele niet-harde vorderingen op de debetzijde van de balans.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

23 gedachten over “Verboden woorden”

 1. Jaaa…!
  11. ei kwijt (griezeldegriezel)
  12. inderdation
  Maar snap ik die laatste zin? Van de debetzijde van de balans? Uhh.. NEE 8)
  Trouwens, offtopic, ik heb naar Top Gear gekeken vanavond! Zooo grappig die 3 porsches van “1500 quid max.”

  Like

 2. Goed hè? Ik had het uiteraard al eens gezien maar dat weerhield mij er niet van het vanavond nog eens te kijken.
  I wonder if there’s enough water in England.

  Like

 3. En wil je dat vreselijke “kids” alsjeblieft in kapitalen en voor eeuwig met stip noteren? De rest heeft trouwens ook mijn volledige zegen. En misschien kom ik nog met een paar lekkere suggesties.

  Like

 4. Ben accoord met de lijst, maar stel dwingend voor ook synoniemen van Kids als Kindjes en Kindertjes toe te voegen. Gelukkig heb ik geen kinderen en dus geen last van die acoustische milieuverontreiniging. 8)
  Prima dat je m’n typering hebt aangepast. Misschien is het beter om “icus” te vervangen door “eut”.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.