Wintersport

Vorig jaar is mij een wintersportvakantie aangeboden. Maar vorig jaar om deze tijd stond er in mijn leven zoveel te gebeuren dat die vakantie me van tevoren zoveel stress gaf dat het een jaartje werd uitgesteld. Nu is het nog veel drukker dan vorig jaar maar zo is er ieder jaar wel een excuus.
En mevrouw Mack denkt dat ze het wel een weekje redt zonder mij. (Waar vind je nog zo'n vrouw?)
Ik ga met Hans' derde opa Harrie, die zijn huis goed heeft kunnen verkopen en ook van oma Roelie een weekje met mij weg mocht.
Mijn laatste wintersport was in 2001 in Frankrijk, toen ook al met opa Harrie. Mevrouw Mack was toen al voorzichtig in het spel en ik heb haar toen een kaart gestuurd met daarop geschreven dat het er wel gezellig was maar dat er één ding aan ontbrak. Dat vond zij erg lief, maar gelukkig was ik maar een weekje weg, dus thuis kon ik gewoon weer in mijn Punto Turbo rijden.

P.S. Hans krijgt langzaam aan al ongeduldige trekjes. Zo schopt hij de lepel uit mijn handen als het eten niet snel genoeg komt. Maar ik vind dat niet erg. Zo weet ik tenminste zeker dat mevrouw Mack de moeder is.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

26 gedachten over “Wintersport”

 1. Gewoon gaan en lekker genieten, vrouwtje redt zich wel en als jij dan weer uitgerust thuis komt kan zij ook weer eens iets leuks ondernemen, wel uitkijken dat je niks breekt natuurlijk 😉
  Hans gaat goed zo te zien, zit hij al in zijn scheurperiode? Je moet hem wel af en toe de krant laten lezen hoor 😀

  Like

 2. Da’s mooi, dan kan mevrouw Mack terwijl je weg bent tenminste alvast die nieuwe DVD-speler ‘inkijken’. (ja hallo. Als je schoenen kunt inlopen en een auto kunt inrijden, kun je een DVD-speler ook inkijken…) 😉

  Like

 3. @Rob: Goed he!! En de opa waar hij naar vernoemt is, die is jammer genoeg al overleden (papa van mack). Anders had hij er 4!!
  Maar: Mijn moeder met haar man (mijn 2e vader)
  Mijn vader
  Opa Harrie en oma Roelie
  Zo moeilijk is dat toch niet???? Volgens mij hebben heel veel kinderen tegenwoordig tig opa’s en oma’s, door al die scheidingen.

  Like

 4. @Rob: Goed he!! En de opa waar hij naar vernoemt is, die is jammer genoeg al overleden (papa van mack). Anders had hij er 4!!
  Maar: Mijn moeder met haar man (mijn 2e vader)
  Mijn vader
  Opa Harrie en oma Roelie
  Zo moeilijk is dat toch niet???? Volgens mij hebben heel veel kinderen tegenwoordig tig opa’s en oma’s, door al die scheidingen.

  Like

 5. Fijn hoor, weer een foto van Hans A. Hij begint reeds trekken te vertonen van een groots staatsman: kijk toch eens naar die onbevreesde open blik, de ferme kaaklijn, en de kalende slapen, kenmerkend voor eruditie en intelligentie. Laat Hans maar schuiven (en naar lepels schoppen; dat spreekt).

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.