Hans (+gratis bonusfoto)

Links ziet u Hans zoals u hem kent, en rechts ziet u een computeranimatie van Hans zoals hij er 36 jaar geleden uitgezien zou hebben. Interessant wat tegenwoordig toch allemaal kan, met Windows 98, Paint, en een scanner, niet? Ja, in huize Mack is slechts plaats voor de modernste techniek.

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

21 gedachten over “Hans (+gratis bonusfoto)”

  1. [ grrr, rechterplaatje doet t hier niet, ik ga even kijken in andere browsers… ]
    Maar wat een leuke linkerfoto, zo’n stoer kereltje is het al.

  2. @Jolie @ Firefox: Ja. sst.
    @Cinner: Hans heeft nergens last van maar staat nog steeds onder controle van de kinderarts. Ze weten nu niet wat het was, dat ze op de foto’s zagen. Als hij een jaar is wordt er nog een longfotogemaakt om te kijken hoe het eruit ziet.

  3. Met dergelijke aperatuur en technieken is natuurlijk ook te bepalen hoeveel Hans over 36 jaar gaat wegen. 🙂 (Ik zou daar Works voor gebruiken icm Twain en FreeCell.)

  4. Er bestaat een theorie: elke kind meisje/jongen), lijkt in het prilste begin ontzettend op papa om de vader te verzekeren dat het zijn spruit is. Zo ontstaat er een hechtere band. Dat heeft Hans dus goed gedaan.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s