Hans (+gratis bonusfoto)

Links ziet u Hans zoals u hem kent, en rechts ziet u een computeranimatie van Hans zoals hij er 36 jaar geleden uitgezien zou hebben. Interessant wat tegenwoordig toch allemaal kan, met Windows 98, Paint, en een scanner, niet? Ja, in huize Mack is slechts plaats voor de modernste techniek.

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

21 gedachten over “Hans (+gratis bonusfoto)”

 1. [ grrr, rechterplaatje doet t hier niet, ik ga even kijken in andere browsers… ]
  Maar wat een leuke linkerfoto, zo’n stoer kereltje is het al.

 2. @Jolie @ Firefox: Ja. sst.
  @Cinner: Hans heeft nergens last van maar staat nog steeds onder controle van de kinderarts. Ze weten nu niet wat het was, dat ze op de foto’s zagen. Als hij een jaar is wordt er nog een longfotogemaakt om te kijken hoe het eruit ziet.

 3. Met dergelijke aperatuur en technieken is natuurlijk ook te bepalen hoeveel Hans over 36 jaar gaat wegen. πŸ™‚ (Ik zou daar Works voor gebruiken icm Twain en FreeCell.)

 4. Er bestaat een theorie: elke kind meisje/jongen), lijkt in het prilste begin ontzettend op papa om de vader te verzekeren dat het zijn spruit is. Zo ontstaat er een hechtere band. Dat heeft Hans dus goed gedaan.

 5. @ Adriana; Wahaha, mij was die verlepte gerbera ook al opgevallen, zocht alleen nog even naar de naam. πŸ˜€
  Schattige foto’s, Mack! πŸ˜‰

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s