Een grote schande.

De 33 jarige voetballer Jose Fortes Rodriguez van RBC Rosendaal is door zijn club op non-actief gesteld omdat hij in een interview scheidsrechter Temmink beledigde door te zeggen dat die de uiterlijke kenmerken heeft van iemand met het Downsyndroom.
Hij had respect voor Temmink omdat die, ondanks zijn Downsyndroom, het toch nog zover geschopt heeft.
Later verontschuldigde hij zich voor de camera door te zeggen dat hij niemand met het Downsyndroom had willen beledigen. Tot zover de heldere uitleg van een voetballer.
Fortes Rodriguez reed hierna weg in zijn Volkswagen Touareg. En dat vind ik een grote schande. RBC staat onderaan en zelfs de voetballers van de slechtste club hebben kennelijk geld genoeg om een Touareg te rijden. Ik, met mijn kwaliteiten, had ook makkelijk bij de slechtste club kunnen voetballen en ik rij een Fiat Marea! Een schande!

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

20 gedachten over “Een grote schande.”

 1. En dan heb jij ook nog heel wat meer fatsoen en beschaving in je lijf dan deze eersteklas patser, die vermoedelijk niet veel meer kan dan een balletje stoppen. Met zijn Touareg de eeuwig durende zandstorm in. Daar zal hij gedijen.

  Like

 2. Je voetbalt dus bij de verkeerde club….;) Alhoewel… Bij zo’n club wil je niet voetballen.
  Wel n errug mooie wagen. Als ik rijk was …(kocht ik m voor mijn Pa die altijd VW’s had ;)) HO, Harry Potter begint weer, roept iemand hier…

  Like

 3. Over Vespa’s gesproken, Leora staat elke dag lyrisch bij een knalgele Vespacar-met-laadbak. Een snoepje. Zoiets zou Hans straks vast ook mooi vinden 🙂

  Like

 4. Ach ja.. een auto is voor een man vaak een ‘pikvergroter’ haha.. lang leven m’n Peugeot 306 biobak uit ’95 met 265000 km op den teller.. 🙂

  Like

 5. Als ik had gevoetbald had ik automatisch bij de slechtste club gezeten (iemand die mij kiest voor een voetbalteam heeft het echt helemaal niet begrepen tenslotten) Had ik dan ook zo’n Touareg gekregen?

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.