Een grote schande.

De 33 jarige voetballer Jose Fortes Rodriguez van RBC Rosendaal is door zijn club op non-actief gesteld omdat hij in een interview scheidsrechter Temmink beledigde door te zeggen dat die de uiterlijke kenmerken heeft van iemand met het Downsyndroom.
Hij had respect voor Temmink omdat die, ondanks zijn Downsyndroom, het toch nog zover geschopt heeft.
Later verontschuldigde hij zich voor de camera door te zeggen dat hij niemand met het Downsyndroom had willen beledigen. Tot zover de heldere uitleg van een voetballer.
Fortes Rodriguez reed hierna weg in zijn Volkswagen Touareg. En dat vind ik een grote schande. RBC staat onderaan en zelfs de voetballers van de slechtste club hebben kennelijk geld genoeg om een Touareg te rijden. Ik, met mijn kwaliteiten, had ook makkelijk bij de slechtste club kunnen voetballen en ik rij een Fiat Marea! Een schande!

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

20 gedachten over “Een grote schande.”

  1. En dan heb jij ook nog heel wat meer fatsoen en beschaving in je lijf dan deze eersteklas patser, die vermoedelijk niet veel meer kan dan een balletje stoppen. Met zijn Touareg de eeuwig durende zandstorm in. Daar zal hij gedijen.

  2. Je voetbalt dus bij de verkeerde club….;) Alhoewel… Bij zo’n club wil je niet voetballen.
    Wel n errug mooie wagen. Als ik rijk was …(kocht ik m voor mijn Pa die altijd VW’s had ;)) HO, Harry Potter begint weer, roept iemand hier…

  3. Over Vespa’s gesproken, Leora staat elke dag lyrisch bij een knalgele Vespacar-met-laadbak. Een snoepje. Zoiets zou Hans straks vast ook mooi vinden 🙂

  4. Ach ja.. een auto is voor een man vaak een ‘pikvergroter’ haha.. lang leven m’n Peugeot 306 biobak uit ’95 met 265000 km op den teller.. 🙂

  5. Als ik had gevoetbald had ik automatisch bij de slechtste club gezeten (iemand die mij kiest voor een voetbalteam heeft het echt helemaal niet begrepen tenslotten) Had ik dan ook zo’n Touareg gekregen?

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s