Lach eens naar het vogeltje.

Bij deze foto krijg ik geen verhaal verzonnen. Eerst had ik iets over een magazijn zonder incouranten, daarna iets over meisjes van mijn lagere school die allemaal in hetzelfde magazijn zijn gaan werken, maar uiteindelijk heb ik het weer uitgegumd omdat ik er niet tevreden over was.
Maar ik vond dat geen reden om u dit plaatje te onthouden.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

28 gedachten over “Lach eens naar het vogeltje.”

  1. je hebt niet goed gekeken hoor, er zijn er maar een paar die lachen, het zijn stuk voor stuk sjacherijnen, of het vogeltje was niet leuk genoeg 😛

  2. @ Peng, staande voor de magazijnstelling zijn de doos op de bovenste rij 2e van links, en de rechtopstaande doos 2e van links de pretpakketten. 😉

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s