Seedorf, je moeder is een hoer.

Ja, het PSV-publiek zorgt er vanavond voor dat er een echte ouderwetse Championsleaguesfeer hangt in het stadion, aldus commentator Jeroen Gruter tijdens de wedstrijd PSV-AC Milan.
Seedorf zelf leek het niks te deren, gewend als hij inmiddels is aan aan zijn adres gerichte scheldpartijen vanaf de tribune.
Toch moeten die scheldpartijen hoognodig stoppen. Het duurt niet lang meer of ik krijg nog sympathie voor Clarence. (In mijn aard zit het steevast partij kiezen voor de underdog.)

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

21 gedachten over “Seedorf, je moeder is een hoer.”

 1. Heb je die close – ups gezien van al die supporters aan de boardings? Daar word je toch niet echt vrolijk van en daar moet je dus ook niet al te subtiele teksten van verwachten. Clarence zal ze ook wel eens in de ogen hebben gekeken en dus zijn schouders ophalen..

 2. Spreekkoren die puur op de man spelen mogen wat mij betreft aangepakt worden wegens “pesten”, “lasterpraat” of “beledigen” in het openbaar. Ik denk dat daar wettelijke mogelijkheden voor zijn. Uitvoering en oppakken van de deelnemende sprekers zal wel lastig zijn.
  Ik vond trouwens het woord “underdog” sajant gezien eerder logs. Is Mack begraven of gecremeerd?

 3. Volgens mij ga je door zo’n spreekkoor juist agressiever en beter spelen.
  Herinner mij nog de spreekkoren over van Gaals eerste vrouw. op dat moment wil hij die schlemielen niet serieus nemen maar het doet toch pijn.

 4. Volgens mij ga je door zo’n spreekkoor juist agressiever en beter spelen.
  Herinner mij nog de spreekkoren over van Gaals eerste vrouw. op dat moment wil hij die schlemielen niet serieus nemen maar het doet toch pijn.

 5. Ik vind Seedorf een geweldige speler die dit soort reacties van het publiek echt niet verdiend. Clarence kan echt wel een potje ballen hoor.

 6. Het slaat echt helemaal nergens op die spreekkoren met beledigende en vuilbekkende teksten. De organisatoren zouden dus eens zo flink moeten zijn om gewoon de wedstrijd te staken telkens als er een spreekkoor begint. De hel zal losbreken, zeker !!! Maar
  als het consequent zou gebeuren bij iedere wedstrijd, zou de groep (dus in dit geval de overige normale bezoekers zeg maar) dat tuig wel corrigeren. Ik durf te wedden dat het binnen een maand afgelopen is.
  Die zwakzinnigen die dit soort teksten brullen zijn helemaal geen voetbalsupporters. Dus als er nou van een underdog gesproken wordt, dan zou ik eigenlijk het merendeel van de bezoekers als underdog willen bestempelen. Zij moeten die dingen ook aanhoren, terwijl ze voor een spannende wedstrijd hun geld hebben betaald.
  Maar goed, ik zal er wel weer te simpel over denken.

 7. Het slaat echt helemaal nergens op die spreekkoren met beledigende en vuilbekkende teksten. De organisatoren zouden dus eens zo flink moeten zijn om gewoon de wedstrijd te staken telkens als er een spreekkoor begint. De hel zal losbreken, zeker !!! Maar
  als het consequent zou gebeuren bij iedere wedstrijd, zou de groep (dus in dit geval de overige normale bezoekers zeg maar) dat tuig wel corrigeren. Ik durf te wedden dat het binnen een maand afgelopen is.
  Die zwakzinnigen die dit soort teksten brullen zijn helemaal geen voetbalsupporters. Dus als er nou van een underdog gesproken wordt, dan zou ik eigenlijk het merendeel van de bezoekers als underdog willen bestempelen. Zij moeten die dingen ook aanhoren, terwijl ze voor een spannende wedstrijd hun geld hebben betaald.
  Maar goed, ik zal er wel weer te simpel over denken.

 8. En al die supporters hebben gewoon stemrecht….
  Als er iemand is die zich zou moeten schamen, dan zijn het die Boeruh! Boeruh! Boeruh!

 9. Mack wordt gecremeerd…. Leek me wel zo netjes na 9 jaar lol van hem te hebben gehad.
  Jammer Anna-Maria, dat heb ik weer gemist….

 10. Sticks and stones may break my bones, but words can never hurt me…
  Als de ‘supporters’ (rare naam trouwens voor mensen die niet bepaald supporten maar er eerder op uit zijn om af te breken..) hun scheldwoorden in het Ijslands zouden roepen, zou niemand (hooguit op een verdwaalde Ijslander na dan) beledigd zijn.
  Als Seedorf zich er inderdaad niets van aantrekt, is het een wijs man.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s