Mack en de Fiat.

Wie hier regelmatig leest weet dat het automerk Fiat bij mij vijf streepjes voor heeft.
Mensen moeten ook niet met me in discussie gaan hierover want ik verzin ter plekke argumenten voor m'n gelijk.
Sterker nog, Fiat is zo ontzettend goed, ik zag vandaag een Tipo die een kapotte Ford Sierra middels een sleepkabel voor zich uit duwde.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

19 gedachten over “Mack en de Fiat.”

  1. ik probeer het toch. Weet je wat zo verdomd goed is van de Fiat? Dat hij bijna, dus net niet, zo goed is als de VW. En dat is echt hartstikke goed, weet dat wel.

  2. Ik moet toegeven dat een Fiat in een opzicht de VW overtreft en dan ga ik uit van jouw verhaal. Het is bijna uniek te noemen dat een auto, de Fiat dus, een andere auto voor zich uitduwt, met een s l e e p – kabel nota bene. Of ben ik de draad nu echt kwijt?

  3. Ze rijden toch ook altijd voor elke file. Dat is gewoon omdat ze graag achter zo’n mooie Fiat aan gaan. 8)
    (Nog geen last gehad van deuruitval of aircobodem?)

  4. ooit was ik eigenaar van een FIAT polski 126. Er is geen tunnel in Amsterdam e.o. waar hij niet in stil heeft gestaan. Dure grap …ben geen FIAT Fan.

  5. De Fiat heeft mijn fiat hoor. Mijn oma reed ook in een Fiat. En vergis je niet. Mijn oma, 1.58 m. hoog, was een echt racemonster. The Red Baron was er niets bij. 😀

  6. Mijn bravootje heeft bijna nooit wat. Hij is pas gewassen, en gefixt en gekeurd en glinstert weer als/in het zonnetje. Dan moeten de straatvrienden van mijn zoon natuurlijk niet met hun crossfietsjes langs mijn bolide schrapen, potverdriehonderdeuridubbeltjes!

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s