Opstand.

Er is een investeringsmaatschappij opgericht die gaat handelen in profvoetballers. Uiteraard niet om de sport te dienen, maar om er zelf zo rijk mogelijk van te worden.
"We gaan iets nieuws doen" zegt de investeringsmaatschappijdirecteur met het te hoge cholestorolgehalte, die geen idee heeft wat "spelen met de punt naar achteren" inhoudt.

En dat soort mensen, hè, dat zich bemoeit met zaken die ze geen flikker aangaat, puur om belangrijk te doen en om rijk te willen worden, die gun ik nu een megafaillissement van hun overbodige toko. En dat ze al hun geld verliezen. En een horde hoonende journalisten om hen heen.
Bah! Hufters.

Het komt ooit nog eens zover dat ik een investeringsmaatschappij opricht, die gaat handelen in investeringsmaatschappijen die handelen in profvoetballers, alleen maar om ze te zieken en te zorgen dat ze nooit zo belangrijk worden als ze graag zouden willen.
Daarnaast schaf ik de Championsleague af en die vervang ik door een ouderwetse Europa-cup, ik verbied dan skyboxen en shirtreclames, en trainers en voetballers met kostuums aan worden op staande voet ontslagen, evenals voetballers die hun kop laten fotograferen voor RTL Boulevard.

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

13 gedachten over “Opstand.”

  1. Nou Pauline, speciaal voor jou dan. Er zitten 10 mensen in een huis, en dat huis staat vol met camera’s. Die mensen mogen er niet uit behalve als ze weggestemd worden. En aan het eind blijft er ééntje over. Maar dat is een acteur en het stond al bij het begin vast dat hij zou winnen. Zo goed uitgelegd?

    Like

  2. Okee…..LEUK MAN!
    Maar effe serieus, ik weet echt niet waar dit over gaat, maar ik neem aan dat die profvoetballers daar toch vrijwillig intrappen?
    Nou ja, gezien het iq van de gemiddelde profvoetballer kun je daar misschien niet meer van spreken…

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.