Hans wordt al groot…

Nou, hij is pas 2,5 maand oud maar dat zou je niet zeggen. Van die borstvoeding groeien ze als een raket. Dat staartje is alleen voor de foto gedaan. Daar laten we hem natuurlijk niet mee over straat lopen…

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

20 gedachten over “Hans wordt al groot…”

  1. Wat is het merk van de shampoo die je het laatst voor Hans hebt gebruikt. Want gezien de voor-na foto’s werkt die fantastisch als haargroeimiddel en is er dus nog hoop voor vele schedels met parkeervakken of heliplatforms.

  2. Kom er maar in, Lennard! 😀
    Ik was wel heel erg niet-origineel dit keer, en wat kan ik hier verder nog van zeggen…mooi glas-in-lood-raampje?

  3. Pauline, ik kan anders me nog goed herinneren dat ik dat vroeger bij jou ook deed, en dat je kraaide van plezier!
    Dan moet je nu niet ineens stoer gaan doen en zeggen dat dat kinderachtig is ofzo..

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s