Vakantiefoto


Omdat wij dit jaar niet op vakantie gaan, plaats ik gewoon een vakantiefoto van Ierland 2003.
Hier zit ik Godweetwaar ergens waar het hard waaide. Ik overdenk duidelijk mijn zonden, iets waar ik overigens vrij snel mee klaar was. Wat denkt u? Word ik kaal? Mijn zwager zegt altijd dat je van mij geen foto van de achterkant kunt nemen in verband met overbelichting, maar deze is toch maar mooi goed gelukt.

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

22 gedachten over “Vakantiefoto”

 1. Verrek zeg! Ik dacht een landingsplaats voor de traumahelikopter te zien!
  Nee hoor, ik wordt ook kaal. De parkeerhavens zijn al te zien en bovenop wordt het ook al dunner (in tegenstelling tot de rest van mijn lijf).
  Tip: scheer je hoofd met de tondeuse flink kort, dan valt het niet zo op.

 2. Verrek zeg! Ik dacht een landingsplaats voor de traumahelikopter te zien!
  Nee hoor, ik wordt ook kaal. De parkeerhavens zijn al te zien en bovenop wordt het ook al dunner (in tegenstelling tot de rest van mijn lijf).
  Tip: scheer je hoofd met de tondeuse flink kort, dan valt het niet zo op.

 3. @Lennard bedankt, jij bent een echte vriend.
  @Mick. Ik hoorde anders van jouw kapper dat jij ook om zo’n gat gevraagd hebt omdat je het zo mooi vond.

 4. De poging om overbelichting te voorkomen is prima gelukt. Alleen is nu het landschap wat onderbelicht volgens mij en dat vind ik eigenlijk interessanter dan een kalend hoofd: dat kan ikbinnenkort in de spiegel ook bekijken vermoed ik. 😉

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s