Vakantiefoto


Omdat wij dit jaar niet op vakantie gaan, plaats ik gewoon een vakantiefoto van Ierland 2003.
Hier zit ik Godweetwaar ergens waar het hard waaide. Ik overdenk duidelijk mijn zonden, iets waar ik overigens vrij snel mee klaar was. Wat denkt u? Word ik kaal? Mijn zwager zegt altijd dat je van mij geen foto van de achterkant kunt nemen in verband met overbelichting, maar deze is toch maar mooi goed gelukt.

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

22 gedachten over “Vakantiefoto”

 1. Verrek zeg! Ik dacht een landingsplaats voor de traumahelikopter te zien!
  Nee hoor, ik wordt ook kaal. De parkeerhavens zijn al te zien en bovenop wordt het ook al dunner (in tegenstelling tot de rest van mijn lijf).
  Tip: scheer je hoofd met de tondeuse flink kort, dan valt het niet zo op.

 2. Verrek zeg! Ik dacht een landingsplaats voor de traumahelikopter te zien!
  Nee hoor, ik wordt ook kaal. De parkeerhavens zijn al te zien en bovenop wordt het ook al dunner (in tegenstelling tot de rest van mijn lijf).
  Tip: scheer je hoofd met de tondeuse flink kort, dan valt het niet zo op.

 3. @Lennard bedankt, jij bent een echte vriend.
  @Mick. Ik hoorde anders van jouw kapper dat jij ook om zo’n gat gevraagd hebt omdat je het zo mooi vond.

 4. De poging om overbelichting te voorkomen is prima gelukt. Alleen is nu het landschap wat onderbelicht volgens mij en dat vind ik eigenlijk interessanter dan een kalend hoofd: dat kan ikbinnenkort in de spiegel ook bekijken vermoed ik. ๐Ÿ˜‰

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s