Vakantiefoto


Omdat wij dit jaar niet op vakantie gaan, plaats ik gewoon een vakantiefoto van Ierland 2003.
Hier zit ik Godweetwaar ergens waar het hard waaide. Ik overdenk duidelijk mijn zonden, iets waar ik overigens vrij snel mee klaar was. Wat denkt u? Word ik kaal? Mijn zwager zegt altijd dat je van mij geen foto van de achterkant kunt nemen in verband met overbelichting, maar deze is toch maar mooi goed gelukt.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

22 gedachten over “Vakantiefoto”

 1. Verrek zeg! Ik dacht een landingsplaats voor de traumahelikopter te zien!
  Nee hoor, ik wordt ook kaal. De parkeerhavens zijn al te zien en bovenop wordt het ook al dunner (in tegenstelling tot de rest van mijn lijf).
  Tip: scheer je hoofd met de tondeuse flink kort, dan valt het niet zo op.

  Like

 2. Verrek zeg! Ik dacht een landingsplaats voor de traumahelikopter te zien!
  Nee hoor, ik wordt ook kaal. De parkeerhavens zijn al te zien en bovenop wordt het ook al dunner (in tegenstelling tot de rest van mijn lijf).
  Tip: scheer je hoofd met de tondeuse flink kort, dan valt het niet zo op.

  Like

 3. @Lennard bedankt, jij bent een echte vriend.
  @Mick. Ik hoorde anders van jouw kapper dat jij ook om zo’n gat gevraagd hebt omdat je het zo mooi vond.

  Like

 4. De poging om overbelichting te voorkomen is prima gelukt. Alleen is nu het landschap wat onderbelicht volgens mij en dat vind ik eigenlijk interessanter dan een kalend hoofd: dat kan ikbinnenkort in de spiegel ook bekijken vermoed ik. 😉

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.