Gezwicht.

De Punto-turbo is eruit, de Marea diesel-station is erin.
Nu heb ik één probleem en dat zijn de collega's op mijn werk die tegen mij op kijken, omdat ik nooit zou zwichten voor het dieselstationdrama omdat ik ruimte tekort zou hebben of omdat euro loodvrij te duur zou zijn.

Maar dat los ik als volgt op. Ik ga ontkennen dat ik een Punto ooit mooi heb gevonden en ga zeggen dat ik altijd al een diesel wilde. Want dat is een tactiek die veel managers ook toepassen en die werkt. Gewoon ontkennen en iets anders roepen.

Mijn nieuwe auto is trouwens van de meneer op die foto geweest. Iemand enig idee wie het is? Mijn vorige auto is ooit nog van Michael Schumacher geweest, maar die vond hem iets te snel voor de openbare weg. Hij heeft ooit nog overwogen de auto in te zetten als Formule 1 wagen, maar de auto werd niet goedgekeurd omdat er Launch Control inzat.

De meneer op de foto heeft vast netjes met de Marea gereden. Dat zijn ziel zacht moge rusten.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

24 gedachten over “Gezwicht.”

 1. Goeie tactiek mack.
  En wie wil er nou geen diesel station rijden? Ideaal gewoon. Alle babyspullen kunnen mee. Een diesel station heeft vaak een krachtige rustige uitstraling. Past precies bij je. Niks geen gekkigheid. Pure degelijkheid die doet wat er verwacht wordt. Altijd.
  En natuurlijk heb je die Punto nooit mooi gevonden. Dat was gewoon een autootje tussendoor. Je moest toch iets rijden. Gelukkig is Hans er nu. En heb je eindelijk kunnen doen wat je altijd al wilde.
  * checkt web-log *
  burgertrutcommando.web-log is nog vrij…

 2. Rob komt wederom met het goede antwoord.
  Hoogtepunt van de carrière van van ’t Oever was Calgary 1988 toen zijn pupil Yvonne van Gennip drie gouden medailles behaalde.
  Was hij ook niet diegene die Hilbert van der Duim als een razende achterna schaatste toen die dacht dat hij er al was terwijl hij nog een rondje moest?

 3. Hij was het. Dat klopt. Maar op het beeld dat ik er nog van heb, zie ik Egbert niet razend schaatsen, meer als een wat boze wedstrijdcommissaris met zijn bovenlijf in een hoek van 45 graden.

 4. Hij was het. Dat klopt. Maar op het beeld dat ik er nog van heb, zie ik Egbert niet razend schaatsen, meer als een wat boze wedstrijdcommissaris met zijn bovenlijf in een hoek van 45 graden.

 5. ik ken de goede man niet en van auto’s heb ik al helemaal geen verstand, ze moeten het gewoon doen als het nodig is, net als computers 😉

 6. Is dat niet die man uit ‘blik op de weg’ die 45 reed op de A50, maar vrijuit ging omdat hij gewoon echt niet harder kon?

 7. Ik zeg het nog een keer: Ik rij niet in een polo (albeeeeert…..?!) en ik graaf ook geen kuilen, niet op het strand, noch in de duinen.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s