War of the worlds


Wat zal ik nou eens vinden van deze film?
Hij was spannend van begin tot eind, maar als de film afgelopen is blijf je toch met een onbevredigend gevoel zitten. Net als bij Signs zeg maar, toen Mel Gibson er ineens achter kwam dat hij de marsmannetjes met water kon verjagen.
Veel actie, keiharde schrikgeluidseffecten, een miljard doden, ik denk geen Oscarnominatie voor Tom Cruise voor beste mannelijke hoofdrol, en het blijft jammer dat Steven Spielberg mij niet even heeft gemaild voor een wat bevredigender einde aan de film.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

6 gedachten over “War of the worlds”

  1. Misschien is het wel wat hoor, maar die Tom Cruise… ik word daar nu een beetje moe van onderhand (terwijl ik zo bij Top Gun heb zitten kwijlen, maar toen was ik nog onwetend).

  2. Ik zou deze film best graag gaan zien! Maar dat kan helaas niet, want Tom Cruise speelt erin. En ik weiger al jaren om films met Tom Cruise erin te kijken . Zo heb ik vast al heel wat mooie films gemist. Maar dat heb ik er graag voor over hoor, als ik Tom daarmee kan vermijden.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s