Hans praat al een aardig mondje.

Zo, ben ik weer. Ik ben vanochtend wezen zwemmen met mijn vader en moeder. Mijn vader hield me in het water vast terwijl mijn moeder stond te filmen. Mijn vader heeft namelijk de ballen verstand van filmen en het interesseert hem ook niet. Zwemmen kan hij wel weer aardig trouwens, al voelde hij zich weer behoorlijk voor lul staan tussen al die moeders met baby's. Iedere keer als ze een liedje gingen doen moest mama het snel overnemen.
Mijn papa overweegt trouwens om een gezinswagen met airco te kopen en zijn turbo weg te doen. Ouders schijnen niet te snappen dat kindjes een harde auto veel leuker vinden dan een koele auto. Met een koele auto kun je geen trein inhalen, toch? Volgens mij moet hij het niet doen, hij raakt daar alleen maar depressief van als hij straks met zo'n takketakketakketakkedieselstation over de weg pruttelt. Maar ja, opa stuurt hem al steeds okasieons met airco en stuurverkrachting op via internet, dus ja, het zal mij benieuwen.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

17 gedachten over “Hans praat al een aardig mondje.”

 1. Ach Hans, je moet maar denken: geen auto heeft een kofferbak die groot genoeg is voor alle zooi die een baby met zich meesleept.
  O ja: pappa’s T-shirt lubbert een beetje bij de hals!

 2. Kijk nou, hij lacht, hij lacht!! 😀 Wat een schatje! (en nu al windt hij de vrouwen om zijn kleine vingertjes, merk je het?) 😉

 3. Kijk nou, hij lacht, hij lacht!! 😀 Wat een schatje! (en nu al windt hij de vrouwen om zijn kleine vingertjes, merk je het?) 😉

 4. Hey Hans.
  Let maar niet op je vader. Die is een beetje in de war van al die vrouwlijke aandacht in het zwembad. Dat is hij niet gewend. (hij heeft waarschijnlijk niet eens in de gaten dat dat door jou komt en niet door hemzelf)

 5. Hey Hans.
  Let maar niet op je vader. Die is een beetje in de war van al die vrouwlijke aandacht in het zwembad. Dat is hij niet gewend. (hij heeft waarschijnlijk niet eens in de gaten dat dat door jou komt en niet door hemzelf)

 6. Mack, bedankt! Hans Antonie heeft het duidelijk naar zijn zin in de wereld. Hij is prachtig. Maar moet je niet eerst denken aan een wandelwagen met airco?

 7. Okee, dit was het dan, helaas, ik vind het best jammer maar “Look who’s talking logs” van babies en/of huisdieren……..daar kan geen yoegohit tegenop.
  Dag allemaal, ik zal jullie missen 8)

 8. Vanmiddag heb ik kleindochter Cécile (11 maart 2005) in haar kinderwagen voortgeduwd over de braderie ter gelegenheid van de Visserijdagen te Bruinisse.
  Thuis heb ik mijn spontaan opgekomen pauwenveren uit mijn hoopht getrokken…

 9. hoi Hans.. mijn vader rijdt in een Golf TDI en als hij het waagt deze in te ruilen voor een burgelijke stationwagon poep ik tijdens zijn baby-zwem-beurt gewoon dwars door mijn zwemluier heen hoor!
  Maar wat ik wilde vragen… heb jij al een vriendinnetje??
  😉

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s