Fiat doet het weer!

Ik kan mij niet zo gauw herinneren dat er een autofabrikant is geweest die een opvolger met dezelfde naam lanceert, en dat die opvolger een totaal ander soort auto is geworden.
Italianen zijn slimme zakenmensen, wist u trouwens dat ze ook de uitvinders zijn van het dubbel boekhouden?
Als deze nieuwe Croma een hit wordt voorspel ik u dat andere merken gaan volgen.

Ik noem vast de Opel Rekord, de Volkwagen Jetta, de Citroën CX, de Renault Fuego en de Mitsubishi Starion.

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

18 gedachten over “Fiat doet het weer!”

 1. En dan te bedenken waar FIAT voor staat…..Fiasco In Auto Techniek….Dan valt me dit alles toch wel mee moet ik zeggen. 😀

 2. En dan te bedenken waar FIAT voor staat…..Fiasco In Auto Techniek….Dan valt me dit alles toch wel mee moet ik zeggen. 😀

 3. Vergeet de Citroën Mehari niet, of anders de 2CV, uitgerust met een twaalfcilinder turbomotor, koelkast, tv, airco, fax en interfnetaansluiting… De Opel Kadett als limo, lijkt me ook wel wat.

 4. Vergeet de Citroën Mehari niet, of anders de 2CV, uitgerust met een twaalfcilinder turbomotor, koelkast, tv, airco, fax en interfnetaansluiting… De Opel Kadett als limo, lijkt me ook wel wat.

 5. Raar. Voor vandaag had ik nog nooit van de Mitsubishi Starion gehoord en zo hoor ik het twee keer binnen vier uur! En als het nou een mooie auto was…

 6. Raar. Voor vandaag had ik nog nooit van de Mitsubishi Starion gehoord en zo hoor ik het twee keer binnen vier uur! En als het nou een mooie auto was…

 7. voor bjorn.
  De mitsubishi starion was een van de eerste sportcoupes die men in amerika introduceerde en daar een daverend succes is geweest met name omdat de tuningupgrades makkelijk in te bouwen waren en heel veel power leveren voor weinig geld.
  Daarnaast is het model voor een wagen uit de 80-er jaren zeer vooruitstrevend en als je er een in het echt ziet ben je meteen verkocht.
  Kijk anders eens op http://www.eiptuning.com/ 😛 😛

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s