Papa is niet zo handig met foto’s en computers.

Dit is Hans slapend op ons bed. Hij vindt dat stukken beter dan de wieg waar ik dus nu zelf maar in slaap omdat het zonde is zo'n mooie wieg ongebruikt te laten.
Deze zelfde wieg stond 35 jaar geleden in Utrecht en werd toen gebruikt als slaapplaats voor de papa van Hans. (oke, de bekleding is wel nieuw.)
De papa van Hans heeft zich nooit voor fotografie geïntresseerd en klooit maar wat aan met de scanner en het 'paint' programma van Windows.
Maar vanavond zijn de opa en oma van Hans geweest en die hebben foto's gemaakt met een digitale camera. Ongetwijfeld stuurt Hans' oma een scherpe foto via de mail zodat hij binnenkort hier weer te bewonderen zal zijn zonder dat u het gevoel heeft dat u aan de bril moet.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

10 gedachten over “Papa is niet zo handig met foto’s en computers.”

 1. Maar gaat het nu allemaal goed met onze Hans en zijn longetjes? Is het opa en oma hun eerste kleinkind? Ik wil alles weten, qua viervoudig opa. (Wegens het afvuren van ongevraagde adviezen, begrijp je wel?)

 2. We wachten nog steeds op de uitslag van de foto, maar hij als er iets aan de hand is, lijkt hij daar helemaal geen last van te hebben.
  Het is opa en oma’s derde kleinzoon, alleen dit is de eerste met een echt neusje. Die andere twee hadden een dopje.
  Andere oma (mijn moeder) heeft nu een kleindochter en een kleinzoon.

 3. Ik hoop dat je niet teveel meer groeit Mack want dan past je niet meer in die wieg.
  Leuke foto van Hans.
  En laat oma maar schuiven met de foto’s 🙂

 4. @Lennard: volgens mij is dat vertekening van het beeld door de hoek waaronder de foto genomen is. Als ik naar het laken kijk bij de voetjes schat ik dat er achter Hans nog minstens een halve meter bed over is. Mack mag dan een slechte fotograaf zijn, vlg mij is hij als vader best wel O.K. 😉

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s