Hoorde ik het nou goed?

Zeiden ze nou net op de radio dat er in beide richtingen een file van drie kilometer staat omdat er een naakte vrouw in de berm ligt?

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

9 gedachten over “Hoorde ik het nou goed?”

  1. Ik hoorde het ook al. Na twee flessen medoc. En nadat ik the Grinch wilde zien maar ik gewekt werd om naar bed te gaan. Toen hoorde ik het ook. Dus.

    Like

  2. Dattt klopt 😀
    *shit, jij hebt geen geheugen als een zeef*
    Ik ben toen trouwens niet echt erop af gegaan. Ik zat hier wel helemaal startklaar met de toastjes in mijn hand maar internet bleef aan me trekken .. en toen ben ik maar thuis gebleven …..

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.