Heb ik nooit begrepen

Stel, je bent een goede voetballer. Je speelt bij een nederlandse Topclub.
Dan verdien je denk ik ongeveer 500.000 euro per jaar.
Stel dat je dat 10 jaar volhoudt. Heb je in je leven 5.000.000 euro verdiend. Dat is ongeveer 5 keer zoveel als de gemiddelde nederlander die daar 40 jaar over doet.
Je stopt 1 jaarsalaris in je pensioen, dan heb je een pensioen wat een stuk rianter is dan de meeste nederlanders.

WAAROM KUNNEN DIE GASTEN DAAR NOU NIET VAN RONDKOMEN????

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

4 gedachten over “Heb ik nooit begrepen”

 1. Omdat ze
  1. Een (echt) veeleisende veeleisende vrouw hebben.
  2. Gewend zijn aan een topauto van 2 ton
  3. Dagelijks naar de hoeren gaan
  4. een jacht willen kopen.
  5. tonnen betalen voor een fatsoenlijke trainersopleiding, vervolgens die niet halen en dan in de bijstand gaan zitten.
  En af en toe commentaar geven bij de NOS.

  Like

 2. En moesten ze niet 60% van hun bruto gedurende hun gemiddeld 6 jaar aan de top aan hun pensioenvoorziening doneren om vanaf hun 35ste met meer dan modaal thuis te kunnen gaan zitten? Dat valt niet mee, om die bak van 2 ton te ruilen voor een normale passat. En wat dacht je van al die alimentatie? Truus Gewoon kan namelijk gaan wieberen zodra meneer dat vette contract in het buitenland binnen heeft. Dan neemt hij zo’n modieus maar kostbaar jong blond ding.
  Nee, jij hebt makkelijk praten.

  Like

 3. Omdat je meer uit gaat geven. Omdat ze meer onkosten maken dan een gemiddeld mens. Omdat een deel verdwijnt naar de belasting en je het beter uit kan geven aan huizen of iets dan aan de fiscus. En verder is het mij ook een raadsel 🙂 Ik kom in mijn leven nog niet tot dat bedrag geloof ik!

  Like

 4. wat dacht je van belasting, zet het op de bank met VEEL rente en blijf er 10 jaar af…….. kijk wat je hebt verdiend, geef het geld uit aan een goed doel, maak leuke reizen………, en doe iets NUTTIGS in je leven i.p.v. VOETBALEN dat is echt sucks!!!! 🙂 🙂

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.