Blik op de weg

Blik op de weg. Gaaf programma vind ik dat.
Al jaren volg ik het. Er zitten natuurlijk meer items in dan alleen de camera-auto maar juist die camera-auto is het bestaansrecht van het programma.
En natuurlijk zitten we niet te wachten op niet handsfree bellen, of door rood rijden, hardrijders willen we zien! En het liefst zo hard mogelijk.
Eigenlijk tegenstrijdig, een programma dat probeert ons bij te brengen dat we moeten rijden zoals we dat geleerd hebben, zou geen hoge kijkcijfers meer trekken als iedereen dat ook deed.
Anyhoe…volgende week de aflevering over de hardrijders.

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

7 gedachten over “Blik op de weg”

  1. Ze zouden eens wat meer Calibra’s (en meer van dat soort automobielen) van de weg moeten plukken. Eens kijken hoe dat soort volk reageert.

  2. U rijdt wel erg hard hè meneer?
    Ja, maar dit is een gave auto. Als jij zo’n auto had zou je het ook doen. Dat soort types bedoel je hè Piggen?

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s