toeval

Wanneer een seconde na de oerknal de uitdijingssnelheid zelfs maar een honderduizendbiljoenste kleiner was geweest zou het heelal weer zijn ingestort voor het de huidige omvang had bereikt.

Eindelijk aangetoond dat toeval niet bestaat.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

7 gedachten over “toeval”

  1. Uitdijingssnelheid is de snelheid waarmee het heelal waarin wij leven groter wordt.
    Ze zeggen dat dat zo is namelijk. En die snelheid is net groot genoeg om de aantrekkingskracht van alle materie in het heelal te overwinnen. Goed uitgelegd?

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s