tevreden

Zo…een beetje aan de lay-out gewerkt en ik ben best tevreden. Ik denk dat ik het zo maar laat. Nu nog een keertje uitvinden wat verder de mogelijkheden zijn.

Vandaag in de auto naar huis had ik een gedachte die ik hier wilde plaatsen maar ik ben het vergeten! Dat begint al goed.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

3 gedachten over “tevreden”

  1. Even op je site gekeken roesje. gemiddeld 40 reacties. Ik hoop wel dat het hier wat rustiger blijft want ik weet niet of ik wel tijd heb om iedere keer zoveel reacties te lezen.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s