tevreden

Zo…een beetje aan de lay-out gewerkt en ik ben best tevreden. Ik denk dat ik het zo maar laat. Nu nog een keertje uitvinden wat verder de mogelijkheden zijn.

Vandaag in de auto naar huis had ik een gedachte die ik hier wilde plaatsen maar ik ben het vergeten! Dat begint al goed.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

3 gedachten over “tevreden”

  1. Even op je site gekeken roesje. gemiddeld 40 reacties. Ik hoop wel dat het hier wat rustiger blijft want ik weet niet of ik wel tijd heb om iedere keer zoveel reacties te lezen.

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: