Zonder brandstof…

Hoewel het een gave van me is om na niets te hebben meegemaakt daar toch over te schrijven, lukte me dat nu toch niet. Niet lukken is niet helemaal juist want ik heb het ook niet geprobeerd. Ik haalde geen inspiratie uit de gebeurtenissen zelfs niet toen Yukiko (zie linklijst) vorige week op bezoek was. Of is dat alweer twee weken geleden?

Ik zit in een sleur waar ik niet uitkom. Mijn werk slokt me op, en momenteel niet op een manier die voldoening geeft. Komt daarbij de hond die al tijden mank loopt en wier aanzicht mij ook niet vrolijk maakt. Na drie bezoeken aan twee dierenartsen waren we duizend euro lichter zonder duidelijk resultaat. Een spuit en supplementen ter waarde van 150 euro per maand is ons in het vooruitzicht gegeven, en ze loopt nog steeds mank. ‘s Ochtends dan. ‘s Middags niet, dan loopt ze als een kievit en sprint ze als Carl Lewis in z’n beste tijd. Ik loop niet ver meer met haar, hooguit een half uur, maar als ze vrolijk is maakt ze mijn hart blij. Ze is al negen, maar speelt nog als een jonge hond. We mochten geen stokken meer gooien van die dierenarts, dus nu raapt ze die zelf maar op en komt dan trots langs me heen rennen.

En dan testte ik positief op Corona vandaag. Ik voelde het vrijdag al aankomen, zaterdagmiddag werd ik koortsig en kreeg hoofdpijn en vandaag zei mijn zus, die ook op bed ligt met Corona, dat ik me nog steeds moest testen. Ik dacht dat allang klaar was.

Het had niet veel gescheeld of dit logje was er ook niet gekomen. Maar mijn hoofdpijn trok vanavond weg, en kon ik weer nadenken. Nu ben ik alleen nog slapjes en verkouden, maar ik was tot praktisch niets meer in staat. Liggen, zweten, kou lijden en hoesten. Dat zijn toch vier dingen.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

6 gedachten over “Zonder brandstof…”

 1. Zou het artrose zijn? Dat heeft onze dwergschnauzer Lola (11) in haar ene achterpoot en daar krijgt ze dagelijks een pijnstiller voor (2 x een halve Carporal). Verder eet ze sinds een jaar de brokken van Vitalstyle Spieren en Gewrichten. Dat helpt haar overduidelijk. Wel eens geprobeerd ermee te stoppen maar dat werkte echt niet. Dus wordt er niet meer geëxperimenteerd. Ik roep maar wat hier helpt, hoor. Maar hondenliefhebbers kunnen elkaar misschien op een ideetje brengen. Sterkte voor mens en dier in ieder geval 😉

  Like

   1. Zo, de dierenartsen schrijven tegenwoordig hun nota’s met een vork, geloof ik. Maar dan kom je wel in een superdeluxe kliniek, waar je koffie en thee krijgt aangeboden. Dat dan weer wel 🙂 Ik heb trouwens een paar bijzonder goede resultaten gezien van acupunctuur bij enkele bevriende oude honden die ook artrose hadden. Nou ja, jullie zullen alle opties wel hebben doorgenomen.

    Like

 2. Beterschap toegewenst! Je hebt weinig om vrolijk van te worden op dit moment. Soms is het niet anders.
  Nou ja, tenzij je je wilt gaan verkneukelen over mijn volgende fotoshoot voor een krant, bij jou in de buurt.

  Geliked door 1 persoon

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: