Ik heb het gewoon gedaan

Zo, eindelijk na ik weet niet hoelang webloggen, hak ik de knoop door, en ik ga door. Ik betaal voortaan een bedrag aan WordPress, en u ziet geen advertenties meer. Aardig van mij he? Zo ben ik. Nu heb ik ook geen hele andere dure hobbies, maar als (ex) boekhouder moet je dit wel weer op een of andere manier terugverdienen. Dus moet ik ergens op bezuinigen. 48 euro gaat deze grap mij jaarlijks kosten, dus ik moet wat verzinnen. De Mikro Gids is de klos. Die kost mij 50 per jaar, en ik heb hem al zeker 10 jaar niet gelezen. Verdwijnt zo bij het oud papier. Verspilling van de bovenste plank! Dan kan ik dat geld net zo goed aan u besteden. En geloof het of niet, ik heb vandaag een salarisverlaging gehad. Men bleek een fout gemaakt te hebben en ondanks dat ik vroeger de salarisadministratie zelf deed, had ik geen idee hoe mijn eigen salaris in elkaar zat. Een half jaartje geleden kreeg ik een verhoging waar ik niks van wist. Prima, als jullie het zeggen. Bleek nu dus een foutje te zijn, en het moest gecorrigeerd worden. Een voorzichtig telefoontje van mijn manager, en vandaag een voorzichtig mailtje van HR, of ik het nieuwe voorstel wilde ondertekenen. Vijf minuten later had ik mijn handtekening gezet, en het geheel teruggestuurd. Dat haddden ze mooi niet verwacht, iemand die zo snel met een verlaging akkoord zou gaan. Had ik ze mooi te pakken!

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

15 gedachten over “Ik heb het gewoon gedaan”

 1. De Mikro Gids al tien jaar niet gelezen , ook een prestatie op zich. Gefeliciteerd. Zelf ben ik dol op advertenties en spam ook. En liefst goddomme een sponsor. Dat je je salaris maar niet in de wastrommel gooit en op te hoge temperaturen gaat wassen.

  Like

  1. Sommige van uw bezoekers kunnen hier reclame zien. Upgrade uw abonnement…..Ze hebben me dus te pakken, Ria? Er was helemaal geen reclame? Nou ja, ik heb ook extra opslagruimte gekregen. Het wachten is nu op Xiwel die uit de doeken gaat doen hoe dom deze actie was.

   Like

 2. En een heus eigen domein op .blog 😉

  Ik zag al jaren geen reclame op je blog of of gratis weblogs van anderen. uBlock is een uitkomst en houdt ook malware tegen die via reclames kan komen. Aan de andere kant is het natuurlijk netjes dat je dit over hebt voor je lezers.

  Like

   1. Een jaar later nog een vraagje, omdat jij hierin voorloopt: weet jij of we na een jaar apart voor het eigen domein moeten betalen? Ik dacht even dat het was inbegrepen, maar zie bij mij nu een aparte post staan ad € 22 voor het aangepaste domein.

    Like

     1. Oh toch. Goed dat je het schrijft. Ik heb namelijk een berichtje gekregen van een medewerkster van WP dat er iets mis was gegaan met verlenging (terwijl ik dat nog moest doen) en nu hou ik het wel even in de gaten.

      Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: