Pampertime!

Vroeger had ik het af en toe. Dat iemand tegen me praatte en er iets in mijn hoofd begon te tintelen en ik helemaal rustig werd. Nu heb ik het nog zelden, de laatste keer alweer meer dan een jaar geleden dat ik mij herinner. Sinds kort weet ik dat dit ASMR ervaringen waren. Een afkorting waar je verder niks mee opschiet, maar waarvan de uitwerking wel extreem rustgevend kan zijn.

Op youtube staat het vol met vrouwen die je een ASMR ervaring willen geven. Ze fluisteren, tikken met hun nagels, maken geluidjes in de microfoon, het is bijna erotisch. Maar toch niet helemaal. Ik schaam mij een beetje dat ik mij heb laten vertroetelen door zo’n meid die zegt dat ze er helemaal voor jou is en die al je klachten in een rollenspel serieus neemt. Zo kan ik makkelijk een halfuurtje liggend op de bank doorbrengen. Het lijkt wel ontrouw, maar deed Bob Ross al niet precies hetzelfde?

Maar ach, niets menselijks is mij vreemd, en zo’n mooie, zacht in je oor fluisterende vrouw op je koptelefoon, die je nou eens een keer geen aansteller vindt, zoals je eigen vrouw dat na al die jaren wel vindt, da’s toch wel een verleiding. Want zo zijn vrouwen. In het begin ASMR-en ze er lustig op los, maar later worden er wel resultaten van je verwacht. En als je dat niet aanvoelt, wordt je dat op anti ASMR-achtige wijze duidelijk gemaakt.

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

4 gedachten over “Pampertime!”

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s