Pampertime!

Vroeger had ik het af en toe. Dat iemand tegen me praatte en er iets in mijn hoofd begon te tintelen en ik helemaal rustig werd. Nu heb ik het nog zelden, de laatste keer alweer meer dan een jaar geleden dat ik mij herinner. Sinds kort weet ik dat dit ASMR ervaringen waren. Een afkorting waar je verder niks mee opschiet, maar waarvan de uitwerking wel extreem rustgevend kan zijn.

Op youtube staat het vol met vrouwen die je een ASMR ervaring willen geven. Ze fluisteren, tikken met hun nagels, maken geluidjes in de microfoon, het is bijna erotisch. Maar toch niet helemaal. Ik schaam mij een beetje dat ik mij heb laten vertroetelen door zo’n meid die zegt dat ze er helemaal voor jou is en die al je klachten in een rollenspel serieus neemt. Zo kan ik makkelijk een halfuurtje liggend op de bank doorbrengen. Het lijkt wel ontrouw, maar deed Bob Ross al niet precies hetzelfde?

Maar ach, niets menselijks is mij vreemd, en zo’n mooie, zacht in je oor fluisterende vrouw op je koptelefoon, die je nou eens een keer geen aansteller vindt, zoals je eigen vrouw dat na al die jaren wel vindt, da’s toch wel een verleiding. Want zo zijn vrouwen. In het begin ASMR-en ze er lustig op los, maar later worden er wel resultaten van je verwacht. En als je dat niet aanvoelt, wordt je dat op anti ASMR-achtige wijze duidelijk gemaakt.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

4 gedachten over “Pampertime!”

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s