De zwartste bladzijde

Soms overlijden ook bloggers of echtgenoten van bloggers. Je kent ze dan wel niet in het echt, maar je schrikt er wel van en het doet je zeker iets. Ik wil Rob en zijn drie dochters veel sterkte toewensen met dit verlies.

robschimmert

In de ruim negen jaar dat dit weblog nu bestaat, zal 12 december 2013 zonder twijfel de zwartste bladzijde worden. Na een ziekte die bijna drie jaar heeft geduurd, is vanochtend mijn vrouw Nel, de liefde van mijn leven, mijn metgezellin in voor- en tegenspoed, mijn voorbeeld en bron van inspiratie, op 68 – jarige leeftijd overleden. Ze heeft haar treurig lot op een bewonderenswaardige wijze gedragen. Wat diep respect heeft afgedwongen en waardoor wij samen ondanks alles nog een fijne tijd mochten hebben. Ik zal haar ontzettend gaan missen. Ik ben heel erg verdrietig.

031

 

 

View original post

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

6 gedachten over “De zwartste bladzijde”

  1. Wat een geweldig gebaar van jou om plaats voor ons verdriet en gemis op jouw weblog in te ruimen. Wij, mijn dochters en ik, zijn jou daar erg dankbaar voor, alsook voor alle blijken van medeleven die naar aanleiding daarvan hier en op mijn weblog werden geuit. Het betekent een grote steun voor ons. Heel erg bedankt!

    Like

  2. Graag gedaan Rob. Ik heb onder mijn lezers mensen van wie ik hoopte dat ze bij je zouden reageren, en dat hebben ze gedaan. Ik weet dat het steun kan geven en hoop dat het over een poosje weer een beetje beter gaat met je.

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.