De zwartste bladzijde

Soms overlijden ook bloggers of echtgenoten van bloggers. Je kent ze dan wel niet in het echt, maar je schrikt er wel van en het doet je zeker iets. Ik wil Rob en zijn drie dochters veel sterkte toewensen met dit verlies.

robschimmert

In de ruim negen jaar dat dit weblog nu bestaat, zal 12 december 2013 zonder twijfel de zwartste bladzijde worden. Na een ziekte die bijna drie jaar heeft geduurd, is vanochtend mijn vrouw Nel, de liefde van mijn leven, mijn metgezellin in voor- en tegenspoed, mijn voorbeeld en bron van inspiratie, op 68 – jarige leeftijd overleden. Ze heeft haar treurig lot op een bewonderenswaardige wijze gedragen. Wat diep respect heeft afgedwongen en waardoor wij samen ondanks alles nog een fijne tijd mochten hebben. Ik zal haar ontzettend gaan missen. Ik ben heel erg verdrietig.

031

 

 

View original post

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

6 gedachten over “De zwartste bladzijde”

  1. Wat een geweldig gebaar van jou om plaats voor ons verdriet en gemis op jouw weblog in te ruimen. Wij, mijn dochters en ik, zijn jou daar erg dankbaar voor, alsook voor alle blijken van medeleven die naar aanleiding daarvan hier en op mijn weblog werden geuit. Het betekent een grote steun voor ons. Heel erg bedankt!

  2. Graag gedaan Rob. Ik heb onder mijn lezers mensen van wie ik hoopte dat ze bij je zouden reageren, en dat hebben ze gedaan. Ik weet dat het steun kan geven en hoop dat het over een poosje weer een beetje beter gaat met je.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s