2012 herzien

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2012 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

4,329 films were submitted to the 2012 Cannes Film Festival. This blog had 54.000 views in 2012. If each view were a film, this blog would power 12 Film Festivals

Click here to see the complete report.

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

12 gedachten over “2012 herzien”

  1. Wat moet juffrouw Kim hier ineens weer? Die was toch achter de horizon verdwenen? En ook nog eens twee keer afgedrukt. Mij dunkt dat Linda toch wel net zo’n plaats verdiend had in dit jaarverslag. Verklaar dat maar eens nader…..

  2. Ik kom hier echt weinig, zeker nu ik zelf bijna niet meer schrijf op mijn weblog, maar toch sta ik in je top 5. Dat is best knap.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s