Service-pack

Er wordt hier stevig gedownload. Of downgeload. Ik ben nu al een uurtje of vier bezig met allerlei service-packs die toch geen toegevoegde waarde hebben, behalve dat je ze nodig hebt om een nieuwere versie van Explorer die ook weer geen toegevoegde waarde heeft, te installeren. Dit is net als de pk-race bij auto’s. Steeds meer peekaas en steeds meer gewicht waardoor het resultaat hetzelfde blijft. We houden elkaar bezig. Hoe vermaakte men zich vroeger eigenlijk?

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

4 gedachten over “Service-pack”

  1. Ja precies; ik zit soms nog steeds even lang op een webpagina te wachten als in 1998, en dat met een computer die letterlijk 1000x zo snel is.
    Vroeger zaten we ons voor de televisie te vervelen.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s