Suikerspin

Wij zaten vandaag in de auto op weg naar Slagharen. Vrijkaartjes, dus dan moet je. Door de speakers klonk Elvis en ik deed op dat moment het geluid van vier omdraaiende stoelen na. Uiteraard doelde ik op The Voice of Holland. “Goedenavond, wat is je naam?” “Elvis Aaron Presley, meneer.” Linda was het met mij eens. Voor mij een aangename verrassing. Meestal kraakt ze hem gelijk af, maar nu zei ze dat je niet van Elvis hoeft te houden om te begrijpen dat hij die stoelen in no time om zou krijgen.

De sfeer die dan ontstaat. Als dank legde ik mijn hand op haar bovenbeen. Zo reden we verder. Daarna kwam Andrea Bocelli met “Time to say goodbye”. Een favoriet nummer van Linda. Waarop ik op mijn beurt mijn bewondering voor het nummer liet blijken, door het wat harder te zetten en wat superlatieven voor Andrea de lucht in te gooien. We probeerden van het lied te genieten, ware het niet dat onze twee kinderen achterin geen vijf tellen hun kop kunnen houden. Dus dat was jammer. Daarna waren een overvol pretpark en twee kinderen die nergens in wilden, genoeg om onze eensgezindheid de kop in te drukken. Jammer, want het is een hemels nummer.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

6 gedachten over “Suikerspin”

  1. Not my cup of tea. Wij zijn ook meer van de kleinschaliger parken. Maar ach, je moet het een keer gedaan hebben zeggen ze. Net als bungeejumpen. En als het dan toch gratisj is…

    Efteling boycotten wij. Zal best mooi zijn, maar werkelijk een godsvermogen neertellen voor een kaartje en dan vervolgens uren in de rij staan.. voor de prijs van vijf toegangskaartjes (160 euro) kunnen we wel wat leukers verzinnen.

  2. Daar heb ik zo veel respect voor he. Mensen die ergens totaal niet voor in de wieg zijn gelegd, maar toch steeds hernieuwde pogingen tot dat ergens blijven ondernemen. Het maakt daarbij in principe niet uit waar het om gaat, of dat nu zingen is, poseren voor de foto, joggen of romantiek.

  3. Prachtig plaatje: Mooie gezinswagen, zoontje, dochtertje op de achterbank, op weg naar pretpark, vader en moeder voorin. hand van de vader op moeders bovenbeen en luid door de boxen Andrea Bocelli …. 🙂

  4. Het beste pretpark was Walibi in het Waalse Wavre, Zo aftands en versleten dat je je wel drie keer bedacht voordat je zo’n halsbrekende attractie in ging. Zo spannend en avontuurlijk moeten pretparken dus weer worden. Biedt meteen de zekerheid van kortere wachttijden.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s