When your heart is weak.

Dit is nu zo’n moment waarop je als man sterk in je schoenen moet staan. Kijk die verleidelijke lach en let op dat inspelen op mijn gemoed. Ze weten dat ik moeite heb hen te weerstaan en ze proberen me op Twitter te krijgen. En hun boodschap is uit het hart want ze zijn zelf ook van slag. De namen van Hans en Tammar schieten hen niet meer te binnen.

Even schoot het door me heen, Twitter. Maar toen hoorde ik de stem van Samuel L. Jackson in mijn hoofd.

The path of the righteous man is beset on all sides by the iniquities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother’s keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy My brothers. And you will know My name is the Lord when I lay My vengeance upon thee.

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

24 gedachten over “When your heart is weak.”

 1. Wooooow..! Dat jij zo even Tarantino’s Pulp Fiction uit je mouw schudt! Of citeer je gewoon zo nu en dan Ezechiel 25:17 in het engels, (op weg naar een executietje bijvoorbeeld 😉 )

  Maar eh, im Ernst Ah joh, ze bedoelen het ècht goed hoor.. 😉

 2. * Popcorn te voorschijn haalt *

  Spannend hoor! Zal Mack uit Vaassen zich op zijn eigen weblog door Rob uit Schimmert laten commanderen ….. ? Gaat hij zich laten verdringen van zijn positie op de rots door Rob?

 3. Apenrots? Dit logje brengt mij bijna aan de top van de rots. Ik moet alleen oppassen dat ik er niet te lang blijf zitten, want dan word ik vervelend. Ik ben een aap met zelfkennis.

 4. Over apenrotsen gesproken: ik heb eens getuige mogen zijn van het reilen en zeilen van een rots vol bavianen in de dierentuin Beekse Bergen. Dat is echt niet best! Die beesten doen niks anders dan elkaar vlooien, ruzie maken, ik heb sommige apen andere apen compleet lens zien slaan, zomaar voor de lol, en de – blijkbaar – belangrijkste mannetjes grepen in het toevallige voorbijgaan zo’n acht vrouwenbavianen in een kwartiertje tijd.
  Even later bij de leeuwen: precies hetzelfde! Maar dan zonder het vlooien, de ruzie en het in elkaar slaan. Pure porno, zo’n dierentuin 😉

 5. Nee, helemaal niet. Ik ben een van de weinigen die op zijn standpunt durft terug te komen. Maar ik zie het niet zitten om elke dag een paar nietszeggende berichten de lucht in te moeten slingeren en ze dan ook nog zo proberen te verpakken dat het vooral opvalt. Bovendien, wat kost dat nog aan extra tijd allemaal? En ik heb geen mobiele telefoon met internet dus dat is nog een praktisch bezwaar.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s