Veiligheid boven alles.

Ik maakte vandaag weer eens niks mee, maar toch hè, mijn fantasie is zo levendig, het is gewoon een grote bodemloze inspiratiebron. Weet u wat er nu weer gebeurde? Ik reed met Linda in mijn zeer gewaardeerde Alfa Romeo op de kanaalweg in Vaassen. Een redelijk overzichtelijke maar niet al te brede weg. Inhalen is te doen, maar dan moet je voorligger je in de gaten hebben. Ik naderde van de achterkant een fietster, maar niet zomaar een fietster, het was een lekkere strakke blonde meid op een racefiets. In de verte zag ik een tegenligger aankomen, en ik kan heel ver kijken. Wat dat betreft ben ik net een cheeta. Op drie kilometer afstand naderde een zwarte Golf TDI, model IV, en met de reputatie van de Golfrijder in mijn achterhoofd remde ik af en ging achter de fietster rijden. Mijn Alfa is dan wel bloedsnel, maar veiligheid boven alles. Linda vroeg waarom ik dat deed, maar die heeft gewoon niet zulke scherpe ogen als ik. Na vijf minuten was het gevaar geweken en haalde ik veilig in.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

11 gedachten over “Veiligheid boven alles.”

  1. Zeg! Ga je ook nog weer eens gewoon verhaaltjes schrijven of komen er vanaf nu alleen nog verhaaltjes met muziekfilmpjes? Je hoort mij niet zeggen dat het sterk op mijn “Wiesdanou? De oplossing” lijkt hoor!

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s