Niets schrijvenswaardigs

11.8. Op de laatste dag gebeurde er eigenlijk niets schrijvenswaardigs dus ik volsta nog even met een paar pikante foto’s.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

18 gedachten over “Niets schrijvenswaardigs”

 1. Het stond tussen bibliotheek. Ik legde die associatie niet zo gauw, Hermanus en bibliotheek. Hoezo Henderijn de groeten? Kun je dat zelf niet? Je bent niet geblokkeerd ofzo hoor! Je bent volkomen vrij om haar zelf de groeten te doen.

  Like

 2. Jij teveel man! Komop man. Mijn hele vakantieverhalen lees je niet en ik plaats één foto van mijn gespierde torso en je weet niet hoe vaak je moet reageren. Nee hoor, je bent gewoon gay. Dat is duidelijk. Nou, en die heb ik liever niet in mijn linklijst.

  Like

 3. Hahaha die Mack. Adrem hoor.
  Ik zit hier in mijn broek te piesen van het lachen. Dames, kom op! Geef elkaar een digitale knuffel, er is al genoeg ellende in de wereld. Wat is dat toch met dat geruzie op die weblogs?
  Make love, not war!

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: