Tammar en Tammar

Tammar_en_tammar

Kijk, dit zul je niet vaak zien, twee Tammars op één foto. Juffrouw Tammar was de juffrouw van Hans en Tammar op de babyafdeling van het kinderdagverblijf. En omdat wij vlak voor Tammar’s geboorte een meisjesnaam moesten forceren, en ik de naam riep van de eerste vrouw die in mijn hoofd opkwam, is het Tammar geworden. Inmiddels is kleine Tammar de babygroep ontgroeid, maar ze kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden. Ik denk ook wel dat dat zo blijft, de rest van hun leven. Je kunt natuurlijk moeilijk degene aan wie je naam is ontleend een irritant persoon gaan vinden. Ik vind ook alle Mack’s die ik ken leuk.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

5 gedachten over “Tammar en Tammar”

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s