Dit is geen grap.

Ik ben vanavond wat inspiratieloos maar dat weerhoudt mij er niet van om iets te schrijven. Ach nee, writersblocken en gebrek aan inspiratie….welvaartsziekten zijn het. Moest je op school eens mee aankomen, gebrek aan inspiratie. Dan werd je uitgelachen door de leraar en moest je 300 strafregels schrijven. Had je gelijk je inspiratie terug. Nou ja, er is wel één dingetje dat me te binnen schiet om even aan u te vragen. Bent u de laatste tijd ook om de haverklap de miljoenste bezoeker van bepaalde websites? En dat er dan bij vermeld wordt dat het geen grap is? Mij is het deze week al zeker drie keer gebeurd. Ik tart het toeval.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

7 gedachten over “Dit is geen grap.”

  1. Toeval is subjectief. Wij vinden het alleen maar toevallig als er drie keer hetzelfde getal optreedt. Maar een combinatie van drie andere, even lange getallen is even toevallig.

  2. Klopt, ja. Ik ben constant de miljoenste bezoeker, en NEE! dat is geen grap. Ook krijg ik om de haverklap producten aangeboden waar mijn genitaliën dolgelukkig van worden en verdien ik bakken met geld dankzij Nigeriaanse zakenlieden. Het leven is mooi.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s