Voodoo

Als je pijn hebt dan is je denkvermogen meestal niet zo best. Je grijpt elke toegereikte hand aan in de hoop op verlichting. Zo heb ik al in het trappengat gehangen, ben bij de huisarts geweest, bij de fysiotherapeut, de chiropractor, ik heb gefietst, gewandeld, oefeningen gedaan maar de pijn bleef. Alsof er iemand een speld in mijn ruggenwervel steekt dacht ik gisteren. En toen wist ik het ineens!  Dus nu is mijn verzoek, aan degene die ik kwaad heb gedaan, zou je alsjeblieft die naald uit dat voodoo-poppetje willen halen zodat we erover kunnen praten?

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

6 gedachten over “Voodoo”

  1. Mijn (jonge) collega D. noemt mij graag ouwe heks, en soms lief oud heksje, maar ik zou nooit naalden in jou steken. Echt niet. Pijn is inderdaad hersenverdovend. Je kunt tenslotte je energie niet op alle fronten gebruiken. Ik heb veel ademhalingsoefeningen gedaan toen ik doodging van de buikpijn. Dat was het enige dat het draaglijk maakte. Sterkte.

    Like

  2. Ah, dus DAT is het! Zullen we ruilen? Jij de speld in mijn tand, en ik de jouwe in mijn rug. Met mijn lengte zijn rugklachten altijd ZO weer over 😉 Maar ik ben het met je eens, en met Margo, pijn is hersenverdovend.

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s