Mack scharniert niet meer.

buiten buitenJa lieve lezers en lezeressen, het zijn barre tijden. Maar toch gebeuren er ook mooie dingen. Onder druk van een paar moeders bij de zwemles van Hans, moest ik vandaag nog een afspraak maken met de chiropractor. Niet dat het geholpen heeft, maar het is toch mooi dat er ook buiten mijn gezin mensen met me begaan zijn. De chiropractor wist het ook even niet meer,toen na alle behandelmethodes die zij kende, mijn onderrug nog steeds weigerde om mij in staat te stellen zelf mijn veters te strikken. Dus nu zoek ik het zelf maar even uit.

Toen ik van zwemles thuiskwam, zat de meneer op de foto bij ons aan de koffie. U herkent hem waarschijnlijk niet zonder zwart balkje over zijn ogen, maar het betreft Hermanus de beruchte. En niet alleen hij, ook zijn zoontje, die op zijn beurt weer het slechte voorbeeld gaf aan mijn dochtertje. En Hermanus natuurlijk even mijn zoontje inpakken met een zweefmolenimitatie, precies nu mijn rug niet meer scharniert.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

15 gedachten over “Mack scharniert niet meer.”

  1. @Eva: Omdat ik dat soort dingen graag een een huisarts overlaat of zoiets nodig is. Ik ben niet het type dat dingen eist bij een dokter. Waarschijnlijk nog nooit ziek genoeg geweest.

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: