De wereld is mooi.

Elke ochtend gebeurt hier iets waarvan ik vroeger zei dat het hier niet zou gebeuren. De televisie staat aan. Hans kijkt en Tammar loopt wat rond. België heeft een slechte reputatie als het om kinderen gaat, maar het moet gezegd worden, ze proberen er ook iets aan te doen getuige de geweldige kinderprogramma's die ze maken. Ik noem even uit de rij "de wereld is mooi": Bumba, Mega Mindy, K3, Piet Piraat, en Tic Tac. En dan zal ik heus nog wel iets vergeten zijn. Volgens mij kunnen Nederlandse kleuterprogramma's hier niet aan tippen. Hans vindt het allemaal mooi, behalve K3. "Beeh, K3, dat is voor meisjes," zei hij. "En voor papa's," voegde ik er aan toe zonder dat ik dat kon tegenhouden. Maar het helpt tegen het ochtendhumeur, van die vrolijk in het rond springende dartele meiden. Bovendien herken ik goede muziek als die daar is.

http://www.youtube.com/watch?v=0rX9zQvxw_4&feature=related

Let trouwens eens even op het prachtige verhaal in deze clip. Van de verloren dochter en de nieuw gevonden zuster. Ik moest alweer een traantje wegpinken.

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

9 gedachten over “De wereld is mooi.”

 1. Ach komop zeg, ik heb helemaal niet gegluurd. Ik zag een groen plekje en toen dacht ik: oh ja, dat is die tatoeage DIE DESTIJDS DUIDELIJK OP EEN FOTO TE ZIEN WAS DIE JE ZELF HEBT GEPLAATST! Ik kon nog gewoon nazoeken of het links of rechts was!
  Maar goed, K3 is een ander verhaal. Dat komt niet meer goed. Kerstpakketje, eind van het jaar?

  Like

 2. Oei.. moet bekennen dat ik ooit es naar een concert geweest ben van de dames!
  Onder dwang, natuurlijk, van m’n toen 4 jarige hevige K3 fan en haar vriendje! (ja ja, die moest ook mee anders was ie vriendje af).
  Tenenkrommende avond.

  Like

 3. Hahaha Maarten roept ook altijd dat papa’s K3 ook leuk vinden.
  Maar na een middagje gehdans te horen en zien op K3 van je dochter ben je die muziek echt wel beu.
  Als Bente de K3-fase gehad heeft gaat de vlag uit 😉

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s