De wereld is mooi.

Elke ochtend gebeurt hier iets waarvan ik vroeger zei dat het hier niet zou gebeuren. De televisie staat aan. Hans kijkt en Tammar loopt wat rond. België heeft een slechte reputatie als het om kinderen gaat, maar het moet gezegd worden, ze proberen er ook iets aan te doen getuige de geweldige kinderprogramma's die ze maken. Ik noem even uit de rij "de wereld is mooi": Bumba, Mega Mindy, K3, Piet Piraat, en Tic Tac. En dan zal ik heus nog wel iets vergeten zijn. Volgens mij kunnen Nederlandse kleuterprogramma's hier niet aan tippen. Hans vindt het allemaal mooi, behalve K3. "Beeh, K3, dat is voor meisjes," zei hij. "En voor papa's," voegde ik er aan toe zonder dat ik dat kon tegenhouden. Maar het helpt tegen het ochtendhumeur, van die vrolijk in het rond springende dartele meiden. Bovendien herken ik goede muziek als die daar is.

http://www.youtube.com/watch?v=0rX9zQvxw_4&feature=related

Let trouwens eens even op het prachtige verhaal in deze clip. Van de verloren dochter en de nieuw gevonden zuster. Ik moest alweer een traantje wegpinken.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

9 gedachten over “De wereld is mooi.”

 1. Ach komop zeg, ik heb helemaal niet gegluurd. Ik zag een groen plekje en toen dacht ik: oh ja, dat is die tatoeage DIE DESTIJDS DUIDELIJK OP EEN FOTO TE ZIEN WAS DIE JE ZELF HEBT GEPLAATST! Ik kon nog gewoon nazoeken of het links of rechts was!
  Maar goed, K3 is een ander verhaal. Dat komt niet meer goed. Kerstpakketje, eind van het jaar?

  Like

 2. Oei.. moet bekennen dat ik ooit es naar een concert geweest ben van de dames!
  Onder dwang, natuurlijk, van m’n toen 4 jarige hevige K3 fan en haar vriendje! (ja ja, die moest ook mee anders was ie vriendje af).
  Tenenkrommende avond.

  Like

 3. Hahaha Maarten roept ook altijd dat papa’s K3 ook leuk vinden.
  Maar na een middagje gehdans te horen en zien op K3 van je dochter ben je die muziek echt wel beu.
  Als Bente de K3-fase gehad heeft gaat de vlag uit 😉

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.