Het Net! Niet weer!

Het Net, waar ik al mijn plaatjes onderbreng en waarmee ik een haat-gevangenis verhouding heb, moest zonodig opgaan in KPN. Daardoor werk(t)en al mijn links niet meer. Nee, u merkt totaal niets van deze overgang. Nee echt niet! Nou ja. Ik heb drie maanden webloghistorie hersteld, maar hier wordt je toch even niet goed van zeg! Tevens heb ik geen idee of ik ooit nog nieuwe plaatjes kan plaatsen dus misschien wordt het voortaan alleen nog kale platte tekst hier.
KPN is in 1989 veranderd van naam, daarvoor heette het PTT, dus ik denk dat als ik klaar ben met herstellen van meer dan vijf jaar archief van mack.web-log.nl, dat er dan een hematiet (hier stond hotemetoot maar de spellingscontrole maakte er dit van) bij dat bedrijf besluit dat het tijd is voor een naamswijziging. Maar mochten ze die naamswijziging binnenkort aankondigen dan stel ik voor dat wij allen aandelen KPN opkopen en massaal tegen de aangekondigde naamsverandering stemmen. Want wat is nu belangrijker? Een nieuwe naam voor zo'n flutmultionational of dat al mijn plaatjes hier gewoon zichtbaar blijven tot in lengte van dagen?

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

15 gedachten over “Het Net! Niet weer!”

 1. Margo!!! Ik schrijf net dat ik drie maanden heb zitten herstellen. Kijk maar eens verderop in de archieven! Ik schrijf hier ook alles voor niks.

  Like

 2. Op het domein van web-log kan je zeker een MB op 20 kwijt aan plaatjes en dan verwacht ik niet dat ze daar over klagen. Met jouw gemiddelde plaatjesgrootte zijn dat er een stuk of 360. Ga je dat ooit halen?

  Like

 3. Gooi die spellingscontrole maar weg, je maakt toch nog steeds d-t fouten. 😉 Niet dat ik daarmee zit, maar het had me het beeld van een hematiet kunnen besparen.

  Like

 4. Je kan tot in het oneindige accounts aanmaken bij photobucket…… gratis en voor niets….. dan heb je 4 voordelen:
  1) je kan tot in het oneindige plaatjes uploaden en hier plaatsen….
  2) (nog belangrijker) je web-log loopt niet vol met plaatjes die je laadtijd ook nog eens negatief beïnvloeden…
  3) Welke provider ook…. geen problemen met bewaren van plaatjes en de weergave ervan….
  4) nooit tijd verspillen aan herstelwerkzaamheden…..
  Wil je het toch goed houden en binnen weblog, zou je kunnen kiezen voor een betaalde versie van web-log en dan heb je 50 mb om plaatjes te uploaden….
  Succes hoor, groeten Melody

  Like

 5. Melody: Ik heb al een betaalde versie van weblog. En als photobucket wordt overgenomen door filmbucket heb je precies hetzelfde probleem.

  Like

 6. Gewoon je foto’s onderbrengen bij een echte online-service, Flickr, Picasa ofzo.
  En @Emma: Over d-t fouten: die zijn toch hetzelfde als m-t fouten? s-t fouten, etc?
  Ik snap nooit dat mensen met een d wel moeite hebben en met een andere medeklinker niet.

  Like

 7. Mack, wat doe je toch moeilijk joh. Zoals je weet heb ik een waslijntjesweblog: http://www.balkonsmetwasgoed.web-log.nl, bij webstreepjelog, en daar staan zeer veel foto’s op. Die anderhalve foto van jou kan daar niet tegenop. Ik heb nooit problemen gehad met die foto’s, ze staan er allemaal nog. En het weblog bestaat al viereneenhalf jaar. Tegenwoordig zet ik ze gewoon op streepjelog sinds die mogelijkheid er is. Daarvoor bij Photobucket. Ik heb wel gehoord dat mensen hun foto’s ineens kwijt zijn, maar de mijne staan er nog allen. Er zijn plenty mogelijkheden je foto’s veilig te stallen. Ik ga ze nu bij National Geographic stallen, (voor het geval mijn harde schijf crache’t) http://www.ngfotocommunity.net/?nav=users&subnav=register. Je kunt daar onbeperkt foto’s uploaden. Je moet wel abonnee zijn, maar dat ben ik al sinds jaar en dag, en jij natuurlijk ook! Zo niet: doen , want het is een topmagazine met prachtige foto’s en heel leerzaam.

  Like

 8. Daar ben ik weer.
  Ik heb toch even een nadere check gedaan. Er zijn diverse foto’s verdwenen bij http://balkonsmetwasgoed.web-log.nl. Dat komt omdat er een periode was waarop mensen met foto’s deze zelf mochten plaatsen. Deze mensen hebben hun account bij bijvoorbeeld Photobucket niet verlengd en die foto’s zijn vervallen. Dus als je naar Photobucket gaat hou het in de gaten, je krijgt overigens een melding. Je kunt er ook een betaald account nemen. Maar goedkoper is het gratis uploaden bij NG, en dan heb je nog een mooi magazine ook!

  Like

 9. Aha, dus daar gaat al je energie in zitten. En niet in mooie nieuwe logjes. 😉
  (Ik stal ze trouwens ook gewoon bij weblog, vanaf het begin. Nooit een probleem mee gehad. En ik heb best een aantal photo’s geplaatst onderhand.)

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.