Max en Olaf

Max Rufus Mosley is voorzitter van de FIA, (internationale automobiel federatie) en bedenker van de spelregels in de Formule 1. De man ziet eruit als een real gentleman, maar is inmiddels niet meer van onbesproken gedrag. Zijn vader was een Engels fascistenleider die het niet zo druk had omdat er in Engeland praktisch geen fascisten zijn. Echter, wat de vader doet, daar mag je de zoon niet op afrekenen. Nee, maar ik wilde het toch even genoemd hebben omdat er vorig jaar in een Engelse krant foto's van hem op een nazi-sexfeest opdoken. Als ik het allemaal goed gevolgd heb is hij vrijgesproken van het feit dat het om een nazi-sexfeest ging. Het ging kennelijk om een gewoon sexfeest. Oooh..nou ja, wat maakt het uit wat je in je vrije tijd doet, toch? Nee, dat maakt mij echt niet uit, al gaat JPB naakt in de Linda* staan, ik neem hem er geen greintje minder serieus door.

Evengoed, als je ergens van beschuldigd wordt treedt het "waar rook is, is vuur" principe in werking en je bent vanaf dat moment de Sjaak, want voor de rest van je leven ben je schuldig in de ogen van het publiek. Bram Peper bijvoorbeeld, is nog steeds een grote fraudeur. Mosley is dus een nazi. Gelukkig hebben wij in Nederland de bekwame en altijd serieuze Olaf Mol, F1 commentator van beroep, die vooral geen kritische vragen aan belangrijke mensen stelt uit angst dat hij voortaan alleen nog maar de 4e monteur van het Toro Rosso team mag interviewen. Dus wat zegt Olaf tegen Max Mosley, afgelopen weekend toen er even verwezen werd naar de rechtzaak over het nazi-sexfeest: "The Dutch are very liberal and don't mind about such things". Mol moet wel de grootste Nederlandse flapdrol aller tijden zijn. Leve Murray Walker!

* De Mol!!!!

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

21 gedachten over “Max en Olaf”

 1. Nee, maar dat is ook zo, daar heeft die Olaf gelijk in. Laat in de jaren dertig werd er nog iemand beboet wegens het beledigen van een bevriend staatshoofd (Hitler). Wij zijn heel liberaal als het anders geld kan kosten. Daarom is Balkenende ook zo liberaal om de Dalai Lama niet te ontmoeten.

  Like

 2. @laurent: Ja oke, maar ik zeg op vakantie in Frankrijk tegenwoordig al dat ik Duitser ben. Dat doet het al beter dan Nederlander daar.
  Komop zeg! Sommige Nederlanders hebben ook gewoon principes hoor. En over die Dalai Lama, beste vent hoor, maar mag ik je eraan herinneren dat hij wel een religieus leider is? Iemand die in sprookjes gelooft dus? (ongeveer jouw mening over religie als ik het even vrij mag vertalen) Als het de Paus betrof, was je dan ook verontwaardigd?

  Like

 3. @Sunseekers: Ja, het viel mij ook al op. Ik zal er op letten want fascisten die moet je met veel machtsvertoon bedreigen en ze onder het gezang van nationalistische liederen doodslaan met een knuppel, is mijn mening.

  Like

 4. @Mack: je hebt gelijk, ik generaliseer.
  Het geval Dalai Lama gaat me niet om de religie, maar het feit dat China Tibet gewoon ingepikt heeft en onderdrukt sinds een vijftig, zestig jaar.
  Als China Italië zou bezetten en de paus trad op als vertegenwoordiger van het verzet daartegen, dan zou ik die actie van hem ook ondersteunen, ja.

  Like

 5. @Mack; Ja, dat vind ik dus ook 😉 Bij een nazi-sexfeest denk ik aan een verkleedpartijtje voor uniformfetisjisten (de officier en de dienstmaagd)maar wellicht gaat het nog wel verder en komen ook wurgsex, bondage en SM aan bod?
  Wat denken Emma en Margo? En jij zelf Mack?

  Like

 6. Thank you but i’d better go to bed…
  (ik ken er weinig van, ging vroeger altijd demonstratief op mijn kamer zitten als het hele gezin gezellig naar die wansmaak ging zitten kijken)

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.